Hvad er en Passbook?

Bankbøger er simple papir-bøger, som indeholder sider, der er beregnet til brug med enkle regnskabsmæssige notater vedrørende en bankkonto. Nogle gange refereret til som en bank bog, var den Passbook anset for at være den mest almindelige middel til at holde op med den nuværende balance på en opsparingskonto i mange år. Da udformningen af ​​Passbook tilladt pladen til at passe nemt være i en revers lomme eller taske, tager Passbook langs til banken, når du foretager et indskud eller udbetaling var en nem proces.

Formatet for siderne i en bankbog er meget enkel. Kolonner findes på hver side, der giver plads til indtastning af dato og type af transaktionen, størrelsen af ​​indskud eller udbetaling, og den saldo på kontoen. Eventuelle renter på bankkontoen vil blive opført i Passbook som en kredit på kontoen, mens en tilbagetrækning ville blive registreret som et betalingskort.

I tidligere tider, var kontohaveren ikke den ene til at gøre notater i Passbook. Stedet, vil kunden tage Passbook sammen til banken, når du foretager et indskud eller udbetaling. Bank-personale, vil registrere og indledende handlen i de rigtige kolonner. Nogle banker havde en procedure, der kræves bankkasserere og anden bank officerer, der håndteret transaktioner til også indledende aktiviteten i Passbook. Når dette var tilfældet, var det ikke usædvanligt, at siderne i pass bøger, der er udstedt af den institution, til også at omfatte en kolonne specielt til dette formål.

Mens der er banker, som stadig giver en bankbog til kunderne, har denne praksis mindsket betydeligt siden fremkomsten af ​​hjemmecomputer. I dag er mange banker kunderne mulighed for at få adgang til kontooplysninger online og hente detaljer i regnskab software-programmer. Dette gør det muligt for kunden at stadig adgang til en bank-genereret referat af den nuværende balance på kontoen, herunder eventuelle rentebetalinger på balancen, hvilket eliminerer behovet for bankbooks helt.

Hvad er en pris Rabat?
Hvad er en Cash salg?
Hvad er intern Expansion?
Hvad er fordelene af råvare penge?
Hvad er forbindelsen mellem CPI og husleje?
Hvad er finansiel gearing?
Hvad er en Treasury Bill?
Hvad er en etisk fond?
Hvad er nægtelse af revisionspåtegning?
Hvad er en Bank Trust afdeling?
Hvad er en retmæssige ejer?

Leave a Reply

trade online