Hvad er en Payment Bond?

En betaling obligation er en form for garanti. En entreprenør får en betaling obligation med henblik på at garantere, at han vil betale dem, der leverer ham med arbejdskraft og materialer til tiden og i det fulde beløb, som parterne har aftalt. En entreprenør har normalt til at betale en præmie på en betaling obligation. Mængden af ​​præmien kan variere, afhængigt af værdien af ​​projektet og kontrahentens kredit historie. I mange tilfælde er betalingen obligationer udstedt på samme tid som performance obligationer, som tjener til at garantere, at entreprenøren vil udføre det arbejde, som han har aftalt.

Når en entreprenør påtager sig et projekt, kan han brug for hjælp fra arbejdere og underleverandører til at fuldføre den. Han vil typisk behov for leverancer og materialer så godt. Entreprenører normalt ikke betale arbejdere og underleverandører før arbejdet påbegyndes. I nogle tilfælde kan de udskyde betale for materialer og forsyninger til efter arbejdet er færdigt også. Hvis entreprenøren undlader at foretage betaling som aftalt, er denne kaldes misligholdt. En betaling obligation garantier mod entreprenør standard.

Betaling obligationer kan sammenlignes med forsikring i, at de giver dækning, når noget går galt. Men ofte forsikringsydelser køberen, mens obligationerne beskytte andre end køberen. Væsentlige, betaling obligationer opfordre folk til at gøre forretninger med en entreprenør, som de tager på mindre risiko, når en betaling obligation er sikret.

Normalt en entreprenør, der har brug for en betaling obligation betaler en præmie for det. For eksempel kan han betale en 5 procent præmie på obligationen beløb. Præmien beløb for disse typer af obligationer variere, dog, og ofte afhænge af entreprenørens kredit historie og værdien af ​​sine aktiver. Generelt vil en person med en lavere kredit historie og færre aktiver er til at betale en højere præmie for en betaling obligation.

I mange tilfælde er betalingen obligationer udstedt sammen med performance obligationer. Disse obligationer kan også anvendes til at sikre en entreprenør handlinger. I dette tilfælde dog ikke obligationen ikke tjener til at beskytte de arbejdere eller materialeleverandører. I stedet er det bruges til at garantere, at entreprenøren vil fuldføre projektarbejdet som forventet.

Betaling obligationer er ofte bruges på byggeprojekter. De kan bruges til projekter i alle størrelser, selvom de er særligt vigtige for store projekter, der involverer en betydelig finansiel investering. Det samme gælder for ydelse obligationer.

Hvad er de bedste tips til en livrente Rollover?
Hvad er en typisk pris?
Hvad er gæld Værdipapirer?
Hvad er Omfattende indkomst?
Hvad er Kollision dækning?
Hvad er Obligationslaan med obligationer?
Hvad er en Costing System?
Hvad er et strukturtilpasningsprogram?
Hvad er en cash conversion Cycle?
Hvad er Ejendom dækning?
Hvad er den nemmeste måde at gøre en børnebidrag?

Leave a Reply

trade online