Hvad er en Pension bekostning?

En pension regning er nogen form for udgifter, at en arbejdsgiver afholder, mens forvaltningen af ​​en pensionsordning for hans eller hendes medarbejdere. Udgifter af denne type er registreret i regnskabs-rapporter og optegnelser over virksomheden, med de forskellige transaktioner, der ofte tegnede sig for at bruge den mest hensigtsmæssige regnskabsmæssige metode. Rækkevidden og omfanget af pension bekostning involveret i en given pensionsordning vil afhænge af den overordnede struktur af planen, herunder forvaltning af enhver matching af medarbejdernes bidrag, som arbejdsgiveren vælger at gøre for den enkelte medarbejder pensioner.

Der findes flere forskellige typer af transaktioner, der kan indgå som pension udgift i regnskaber arbejdsgiveren. Enhver service omkostninger i forbindelse med forvaltningen af ​​planen indgår, sammen med fremskrivninger og faktiske beløb indså om tilbagelevering af de aktiver, der medvirker til at skabe interesse indkomst, der er til gengæld tilføjet til den resterende del af pensionsordningen. Flere amortiseret udgifter kan også inkluderes, såsom amortiseret gevinster eller tab i forbindelse med planen, og eventuelle afskrivninger, der kan opstå med forskellige overgangsordninger aktiver eller forpligtelser.

Mængden af ​​pensionen regning er normalt registreres på resultatopgørelsen skabt af virksomheden, og vil afspejle de samlede omkostninger påløbet mellem start-og slutdatoer, der vises øverst i erklæringen. Denne tilgang gør det relativt nemt at spore gevinster eller tab i værdien af ​​pensionen programmet. Andetsteds i regnskaberne, er mere detaljerede oplysninger, der hjælper til at understøtte disse tal vises på resultatopgørelsen, hvilket gør det relativt let at identificere årsagerne til gevinster eller tab.

Som med de fleste typer af finansielle planer, vil strukturen af ​​den faktiske pensionsordningen bestemme, hvilke typer af transaktioner kan anses for pensions-og regning, og hvilke der ikke. En pensionsordning, der bygger udelukkende på bidrag fra lønmodtagerne uden nogen form for tilsvarende bidrag fra arbejdsgiveren, vil være relativt enkelt i form af omkostninger poster. Når arbejdsgiveren gør bidrag, der er baseret på en matchende program, eller på faktorer som f.eks års tjeneste i en given medarbejder eller brutto-indkomst, som en medarbejder i et kalenderår, være den række udgifter, der ville gælde, og indspillede kan være noget større. Statslige regler om etablering og forvaltning af pensionsordninger vil også spille en rolle ved afgørelsen af, om en transaktion betragtes som en pension bekostning, eller hvis transaktionen regnskabsmæssigt bør behandles på anden måde.

Hvad er de bedste tips til at investere i grøn energi?
Hvad er valuta Devaluering?
Hvad er garneret Løn?
Hvad er de forskellige typer af kreditrisiko Systems?
Hvad er en forpligtelse Fee?
Hvad er rekapitalisering?
Hvad er skatteunddragelse?
Hvad er en aktuel Cash Debt Coverage Ratio?
Hvad er en omsætningsafgift?
Hvad Var Reaganomics?
Hvad er en forhandler Incentive?

Leave a Reply

trade online