Hvad er en personlig Kassekredit?

Personlige overtræk, eller bjerget af penge, at banken vil bruge til at betale checks og betalingskort gebyrer over en kundes balance, er en service, der tilbydes af bankerne til checkkonto kunder. Hvis en kunde skriver kontrol eller gør afgifter til hendes checkkonto betalingskort, der overstiger de disponible midler, kan banken ære disse gebyrer eller kontroller efter kundens personlige kassekredit. Kunden kan være underlagt ekstra gebyrer for at bruge denne service, selv om nogle banker tilbyde kunderne muligheden for at bruge andre midler, såsom fra en opsparing, kassekredit, eller kreditkort-konto for at finansiere deres overtræk, hvorved man undgår ekstra omkostninger. Der kan være betydelige forskelle i overtræk tjenesteydelser mellem landene.

I USA tilbyder mange banker høflighed af en personlig kassekredit til deres kontohavere for at forhindre den forlegenhed og eventuelle juridiske problemer, der kan medføre, når en check returneres for utilstrækkelige midler. Nogle banker automatisk tilbyder personlige overtræk tjenester til alle kunder, der har haft en konto i en vis periode. Størrelsen af ​​den personlige overtræk varierer i forhold til bank-politik, selv om nogle banker basere størrelsen af ​​overtrækket på kontoen gennemsnitlige balance samt bank-adfærd kunden. Når en kunde ikke skrive en check, som ikke er dækket af midlerne på kontoen, banken frit for at ære eller ikke ære checken og derefter opkræve et overtræk gebyr til banken kundens konto.

Selvom denne service er værdsat af mange bankkunder, kan disse overtræk gebyrer tilføje op og forårsage betydelige økonomiske problemer. Nogle banker har nu politikker, der tillader kunderne at anmode om ophævelse af gebyrer under visse betingelser eller som en generel, men lejlighedsvis høflighed. For at forhindre opkrævning af gebyrer, nogle banker giver kunderne mulighed for at deltage i overtræk beskyttelse programmer, som anvender midler fra andre konti eller kreditlinjer til dækning af overtræk på minimal eller ingen afgift.

I Det Forenede Kongerige, er en personlig kassekredit ofte indgår i kontrol af regnskaber, og hvis balancen ikke overskrides, kunder betaler minimal eller ingen gebyrer for at bruge det. I modsætning til personlige kassekredit i De Forenede Stater, behandler Det Forenede Kongerige overtræk mere som en linje af kredit end en ekstra service, der tilbydes af en bank. Hvis en bankkunde overstiger hans personlige kassekredit beløb, kan banker i Det Forenede Kongerige vælger at undlade at efterkomme kundens kontrol og afgifter og kan opkræve betydelige gebyrer til dækning af omkostningerne ved behandling af yderligere overtræk.

Hvad er virtuelle kreditkort numre?
Hvorfor Banker Hold Kontrol?
Hvad er en term indlånskonto?
Hvad er fordele og ulemper ved Tracking udgifter?
Hvad er en underforstået Trust?
Hvad er Bud Sikkerhed?
Hvad er økonomisk brancheanalyse?
Hvad er Fiduciary?
Hvad er Amortisering?
Hvad er et subprime lån?
Hvad er dobbelt forsikring?

Leave a Reply

trade online