Hvad er en personlig konto?

En personlig konto henviser til en bank forhold, at en enkelt forbruger etablerer sammen med en finansiel institution. Mens dette udtryk normalt ville gælde for en kontrol eller opsparingskonto, kan den også bruges til at definere et forbrugslån, et kreditkort eller en investering også. Under de fleste forhold, også en personlig konto har lavere minimumskrav end andre typer af bank-løsninger. Dette giver en forbruger at have en række fordele såsom gratis checks, ingen mindste balance, og et ubegrænset brug betalingskort.

Selvom en personlig konto fungerer på nøjagtig samme måde, at en virksomhed checkkonto eller pengemarkedet ville, er det ofte tilbydes med større belønninger og lavere gebyrer. For eksempel kræver mange kundekonti en virksomhed at have en høj gennemsnitlige daglige balance for at undgå kontrol og depositum gebyrer. Personlige konti ikke har nogen af ​​disse begrænsninger, og i mange regioner, er de tilbydes absolut ingen omkostninger for forbrugeren.

Der er grundlæggende to typer af personlige bank-konti: kontrol og besparelser. En personlig checkkonto er designet til en forbruger for at kunne deponere sin paycheck og betale månedlige udgifter uden at skulle bekymre sig om transaktionen gebyrer eller andre begrænsninger. De fleste opsparingskonti er designet til en enkelt forbruger at placere penge til side for at tjene en lille smule interesse hver måned. Nogle opsparingskonti har minimum balance krav og andre bestemmelser, men på en personlig konto, er de normalt sat meget lavt.

Pengemarkedet konti er et skridt over opsparingskonti, og de får tilbudt af finansielle institutioner for at øge deres fortjeneste samtidig med at yde en service til deres personlige kontohavere. For eksempel kan en person, der har en opsparingskonto med en moderat mængde penge i det personligt kontaktet af en investering bankmand. Denne professionelle ville forklare, at mens et pengemarkedet konto er nogle gebyrer og begrænsninger, der er involveret, kan det tjene betydeligt mere interesse.

Mange banker tilbyder også udlån tjenester til deres personlige kontohavere. Kreditlinjer hjælpe den finansielle institution foretage yderligere profit ud af deres kunder, og mange banker giver særlige tilbud til personlig kontohavere som et ekstra incitament. Nogle af de mere populære funktioner omfatter ingen interesse for et bestemt tidsrum, belønning frynsegoder og gratis rejse, når udlån tjenester udnyttes i et vist omfang. Personlige lån er designet til at hjælpe forbrugeren købe varer såsom køretøjer og hjem uden at gå gennem en kompleks ansøgningsprocessen.

Hvad er fælles egenkapital?
Hvad er en 457b?
Hvordan vælger jeg den bedste ferie ejendomsforsikring?
Hvad er CAPEX?
Hvad er et skema C formular?
Hvad er et kapitaltilsagn?
Hvad er et checkhæfte register?
Hvad er volatilitet?
Hvad er Bail?
Hvad er fordele og ulemper for Familie-lån?
Hvordan jeg remortgage med dårlig kredit?

Leave a Reply

trade online