Hvad er en personlig Line of Credit?

En personlig linje af kredit er en usikret revolverende kreditlinje, som ansøgere kan bruge i en række forskellige måder. Personlige kreditlinjer er udvidet gennem banker, og de er ofte forbundet med at kontrollere regnskabet, så ansøgerne kan bruge den personlige linje af kredit som en udvidelse af deres almindelige bankkonto. Mængden af ​​kreditlinjen varierer, afhængigt af bank og kredit historie af ansøgeren.

Usikrede kreditlinjer er kreditlinjer, som leveres uden behov for sikkerhedsstillelse. Kreditkort, for eksempel, er ofte usikrede, i modsætning til boliglån, som bruger den hjem selv som sikkerhed for lånet. Revolverende kreditlinjer er kreditlinjer med en revolverende balance og betaling, snarere end en fast rente på betaling.

Personlige kreditlinjer kan bruges til ting som at købe en ny bil, køb af møbler eller beskæftiger sig med andet liv udgifter. Så snart en personlig linje af kredit er aktiveret, modtageren begynder at modtage månedlige opgørelser, der afslører den balance, interesse, og minimum betaling. Folk kan vælge at betale deres udsagn, eller bære en balance, afhængig af deres finansielle situation.

Når folk har brug for et sæt beløb til at håndtere en uventet udgift, de ofte vælge mellem personlige lån og personlige kreditlinjer. En personlig lån er et fast beløb, som er fordelt på en gang, hvor modtageren er forpligtet til at indstille månedlige betalinger for livet af lånet. Derimod kan en personlig kassekredit blive brugt og få adgang til på ethvert tidspunkt, med modtageren at tage så meget eller så lidt som der er behov for, og de månedlige betalinger ikke er angivet. Nogle mennesker foretrækker fleksibiliteten i en personlig linje af kredit til de mere restriktive personlige lån.

Modtagere kan få adgang til en personlig linje af kredit i en række forskellige måder. Den linje af kredit kan være forbundet med en checkkonto eller modtageren kan have kontrol eller et kreditkort er forbundet specifikt med den personlige linje af kredit. Kontante overførsler mellem den personlige linje af kredit og et bankkonto, kan også gøres for at stille midler til rådighed.

Folk, der ønsker at ansøge om en personlig kassekredit bliver nødt til at udfylde en ansøgning og gennemgå en kredit check. Stærk kredit historie er den vigtigste faktor for, om ansøgningen vil blive godkendt, med god kredit øge mængden af ​​den linje af kredit.

Hvad er en Obligationsindehaver?
Hvad er Joint Venture Capital?
Hvad er driftsaktiver?
Hvad er en direkte långiver Payday Loan?
Hvad er et depositum Note?
Hvad er forskellen mellem debet og kredit, når jeg bruger Bank Card?
Hvad er Udbytte pr Share?
Hvad er en gruppe Annuity?
Hvordan køber jeg Platinum?
Skal jeg oplade min Voksen Barn leje?
Hvad er en cash conversion Cycle?

Leave a Reply

trade online