Hvad er en Picking liste?

Også kendt som en plukliste, en plukke liste er et dokument, der ofte bruges til at trække bestemte poster i bestemte mængder fra en opgørelse. De trak poster er enten dirigeres til en produktions-gulv til brug i en produktions-indsats eller at opfylde en ordre fra en kunde. Selvom detaljerne fundet på en plukke liste varierer, oplysningerne er normalt tilstrækkeligt til at dokumentere den aktivitet, således at tracking-systemer inden for den overordnede operative struktur af virksomheden er opdateret til at afspejle de udbetalinger fra lageret.

Når en plukning Listen bruges til at lokalisere og trække varer til opfylde en ordre fra en kunde, på listen virker ofte som om tilladelse til at fjerne varer fra lageret. Når listen er brugt til fysisk at lokalisere og flytte varerne til ordreudførelse området, kan den samme liste bruges til at ajourføre oversigten optegnelser. Med nogle systemer, er plukningen listen rent faktisk genereres i opgørelsen databasen, placerer de bestilte varer i en bedrift mønster, indtil det er bekræftet, at varen er blevet trukket og nu er i besiddelse af ordregennemførelse afdelingen. På det tidspunkt vil detaljer om de plukke liste blive matchet med købet rækkefølgen af ​​kunden, og en pakkeliste genereres til at ledsage de bestilte varer til deres destination.

På tilsvarende måde kan en plukke liste blive genereret med henblik på at trække specifikke emner til brug internt, som på en produktion gulv. Med denne applikation, er den linje punkter på listen ofte skabt ved hjælp af oplysninger fundet på en afdelings rekvisition. Som med opfyldelsen af ​​kundeordrer, er de emner, trukket og dirigeres til afdelingen, der placerer den rekvisition, overføre både de mængder og omkostningerne til denne afdeling. Når modtagelsen af ​​poster er anerkendt, er de fratrækkes opgørelsen lager, hvilket gør det muligt altid at opretholde en præcis opgørelse over hvilke varer der er på hånden, og når visse poster skal genbestilles fra leverandører.

Det er muligt at bruge en plukke liste i næsten enhver type virksomhed indstilling. Selv kontorer kan bruge lister af denne type til rekvirering kontorartikler fra et centralt forsyningsområde inden for virksomheden eller gøre brug af plukke listen for at trække elementer til levering til de kunder, der bestiller dem. Som et værktøj, der hjælper med at skabe et dokument spor til både interne og eksterne transaktioner, kan værdien af ​​listen ikke overvurderes.

Hvad er baglæns integration?
Hvordan beregner jeg min indkomstskattepligt?
Hvad er en optimal portefølje?
Hvad er forholdet mellem pengemængde og inflation?
Hvad er Ædelmetaller Commodities?
Hvad er en Real Estate Investment Trust?
Hvad er en forsikringssvindel undersøgelse?
Hvad er en butik af værdi?
Hvad er et nominelt Finans?
Hvorfor skal jeg betale en gasregning Online?
Hvad er en International Equity Fund?

Leave a Reply

trade online