Hvad er en PIN-kode?

Et personligt identifikationsnummer (PIN) er en unik numerisk personlig kode eller adgangskode, som ofte er forbundet med de finansielle konti. Banker og kreditkortselskaber bruge pinkode for at sikre finansiel information, men de kan også findes sammen med studielån, nytteværdi regnskaber, og andre sikrede systemer. En PIN-kode som regel har fire cifre, som kun kendes til kontohaveren. Når kontohaveren ønsker at få adgang til oplysninger, kan han eller hun ind i PIN-koden sammen med en anden form for identifikation oplysninger såsom en adgangskode, konto-kort eller navn.

De fleste forbrugere er fortrolige med PIN-koder, fordi de er vant til at få adgang til pengeautomater (ATM). En klient indsætter en bank kort i en pengeautomat, kommer ind i pinkode, når du bliver bedt om, og derefter gør en konto ændringer, indskud eller hævninger nødvendigt. Ved at sammenkæde banken kort med en pinkode, sikrer banken de oplysninger, den indeholder, hvis banken kort er tabt eller stjålet. De fleste banker automatisk tildele PIN-koder til deres kunder, selv om en PIN-kode kan også indstilles manuelt.

En PIN-koden er meget nyttige for at få hurtig adgang til sikre oplysninger. Under forudsætning af en forbruger holder en PIN-kode privat, kan antallet blive brugt til at betale regninger, kontrollere saldi, overføre penge eller udføre en række andre hensyn til transaktioner. At have en PIN-kode betyder også, at klienten ikke har til at bruge hans eller hendes CPR-nummer som et middel til identifikation. Siden identitetstyveri er et problem for mange mennesker, det lindrer en række af frygt.

Hvis en knappenål tilfældigt er tildelt dig, huske det og makulere slip med din PIN-kode på det. Hvis du er bekymret glemmer din PIN-kode eller du ønsker, at folk skal have adgang til det i en nødsituation, kan du gemme det i et sikkert område som et pengeskab eller boks sammen med andre vitale oplysninger. Under ingen omstændigheder bør du bære din PIN-kode med andre kontooplysninger, hvis din tegnebog er nogensinde tabt eller stjålet.

Når du vælger din egen PIN-kode, kan du prøve at vælge et tilfældigt tal. Brug ikke dit telefonnummer, en del af en regering tildelte identifikationsnummer eller nogen andre kendte nummer. Undgå mønstre som f.eks 5445 eller 1234, fordi de er nemmere at gætte end tilfældige tal sekvenser. Hvis du har svært ved at bruge en generator af tilfældige tal til at oprette din PIN-kode, og husk at holde det på et sikkert sted, hvis du skal skrive det ned.

Hvad er en åbningsbalance?
Hvad er Valuta Værdiansættelse?
Hvad er Månedlig renters rente?
Hvad er en ressource Market?
Hvordan vælger jeg den bedste Savings Bond?
Hvad er personlig Financial Management?
Hvad er et hjemmemarked?
Hvad er forskellen på en pension og social sikkerhed?
Hvordan finder jeg ud af den korrekte Retirement Tilbagetrækning beløb?
Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​Individuelle Health Insurance?
Hvad er skattefordelen regel?

Leave a Reply

trade online