Hvad er en placering agent?

I finansiering, er en placering agent en person eller virksomhed hyret af et selskab til at opsøge investorer til det pågældende selskab. Dette kan forekomme, når en private equity-selskab ser ud til at hæve penge fra eksterne investorer med henblik på at købe andre virksomheder. En placering agent kan også være involveret, når en etableret virksomhed søger at rejse kapital fra investorer til at øge virksomhedernes. Placering agenter er ofte dygtige til at forhandle finansiering tilbud mellem to virksomheder, og ofte modtager et honorar baseret på mængden af ​​virksomhed, de bringer ind til deres klient.

De fleste virksomheder eller virksomheder nå et tidspunkt, hvor de skal rejse kapital. Når dette punkt ankommer, kan disse virksomheder ikke har den erfaring eller de forbindelser, for at finde den finansiering, de har brug for at forbedre deres operationer. Evnen til at matche en virksomhed på udkig efter penge og investorer er villige til at give ud, at penge er et meget værdifuldt kvalitet at have i erhvervslivet. Af denne grund, er en placering agent ofte hyret til at foretage investeringen tilbud ske.

Når en virksomhed ansætter en placering agent, er det generelt at få en erfaren investering ekspert, der har samlet mange forskellige tilbud og har gjort mange forretningsforbindelser. Ud over det, har agenten mulighed for at forhandle vilkår mellem de to parter. Sådanne vilkår kan omfatte, hvor mange penge investorerne vil betale, eller hvor meget egenkapitalen i det selskab, de vil modtage.

En private equity selskab vil ofte gøre brug af et praktikophold agent til at finde investorer til sine operationer. Ved at hæve flere penge fra investorer, også agenten udvider mulighederne for virksomhedens potentielle investeringer. På den anden side kan en iværksætter, der netop har startet sin egen virksomhed og har brug for midler også overveje en agent til at gøre nogle af erhvervslivets benarbejde for ham. Gør dette gør det muligt for iværksætteren at fokusere sin energi på de forretningsaktiviteter, mens agenten håndterer nogen investeringer forhandlinger.

Den typiske arrangement mellem en virksomhed og en placering agent fastslår, at agenten får en afgift baseret på størrelsen af ​​investeringer midler, han bringer ind i folden. Dette giver incitament for agenten til at arbejde ihærdigt på at finde investorer til sine klienter. I nogle tilfælde vil en agent placeres på holderen af ​​en virksomhed og få en stabil gebyr. En sådan ordning ville give mening, hvis virksomheden har planer om at ansætte agenten over en lang periode for forskellige investerings tilbud.

Hvordan kan jeg spare penge har en lav indkomst?
Hvem er i fare for sæsonbestemt arbejdsløshed?
Hvad er en udbyttebetaling Date?
Hvad er et fast Asset Inventory?
Hvad er Realkredit Risk?
Hvad er arbejdsformidling gebyrer?
Hvad er de forskellige typer af finansielle derivater?
Hvad er kontrol med likvide midler?
Hvad er de mest almindelige Audit spørgsmål?
Hvad er indhold frem for form?
Hvad er paradenummer?

Leave a Reply

trade online