Hvad er en Prime Broker?

En prime broker er en mægler eller mæglerfirma, der tilbyder særlige tjenester til bestemte kunder. Disse kunder omfatter ofte hedgefonde, lager specialister, og andre penge-ledere. Hvad disse kunder har til fælles er behovet for at være i stand til at låne værdipapirer eller midler i den daglige forretningsgang. De fleste store investeringsbanker tilbyder prime brokerage tjenester til disse kunder.

De tjenester, som et glimrende broker normalt vil tilbyde, bortset fra at låne penge og værdipapirer, omfatter operationel støtte, global forældremyndighed, og teknologiske redskaber til at gøre det muligt for kunden at spore portefølje positioner. Operationel støtte dybest set betyder, at den prime broker fungerer som agent mellem klient og alle andre mæglere. Mægleren er stand til at gøre det på grund af de vigtigste globale forældremyndigheden. Det betyder, at det primære broker holder kundernes aktiver på deres vegne, samt give en centraliseret midler til lukning af transaktioner og til servicering af aktiver.

Hver klient på en prime mægler vil have visse teknologiske behov i forbindelse med forvaltningen af ​​sin portefølje. Disse kan være så simpelt som daglig udsagn eller så kompliceret som real-time portefølje rapportering, og kunden skal arbejde tæt sammen med prime broker at sikre, at deres behov er opfyldt. Nogle mæglere tilbyder flere specialiserede tjenester til bestemte kunder. For eksempel kan en prime mægler også være i færd med leasing kontorplads for hedgefonde, samt herunder on-site services som en del af arrangementet. Risikostyring og konsulentydelser kan blandt disse, især hvis hedge fond har netop sat i drift.

Den øgede popularitet af hedgefonde har medført en højere grad af konkurrence mellem mæglere i de seneste år, og de er blevet en vigtig tilstedeværelse i verden af ​​finansiering. Kunderne modtager mange praktiske fordele ved brug af en prime mægler. Prime brokers normalt tjene penge gennem finansiering, de leverer, samt gennem per-post gebyrer, når clearing transaktioner.

Begrebet prime brokerage kom i stand i anden halvdel af det 20. århundrede og er stadig under udvikling. Når mæglere først kom til verden, var de straks set at levere store fordele i forhold til det gamle system, hvis porteføljeadministrationsselskaber er involveret den kedelige sporing af hver transaktion præstation. På denne måde, må mæglere hedgefonde at vokse sig større og blive mere rentable, end de ellers kunne have været. Der er en vis risiko involveret i prime brokerage, men denne risiko er nøje styret, og forberedelserne til utilsigtede hændelser i markedet, er lavet som en nødvendig del af at drive forretning.

Hvad er Maltitol?
Hvad er en ATM?
Hvordan vælger jeg den bedste Omfattende Bilforsikring?
Hvad er de forskellige Financial Management Concepts?
Hvad bør jeg vide om navngivning af min ejendom som støttemodtager?
Hvad er et lands betalingsbalance?
Hvad er finansiel misbrug?
Hvad er Credit Portfolio Management?
Hvad er fordele og ulemper ved Tracking udgifter?
Hvad er en liste Kontrakt?
Hvad er en Merit stige?

Leave a Reply

trade online