Hvad er en private udenlandske investeringer?

En privat udenlandske investeringer er en investering foretaget af en privatperson eller en privat enhed i et fremmed land. Denne type investering er forskellig fra andre investeringer foretaget af en udenlandsk offentlig eller statsligt organ i et andet land i at det er lavet af en enkeltperson eller en privat enhed. Også kendt som en personlig udenlandske investeringer, denne type investeringer ofte giver økonomiske incitamenter i andre lande. Det er ikke altid tilfældet, men visse udenlandske investeringer er undertiden betragtes som en form for udenlandsk bistand, især når der i den tredje verden nationer eller andre kæmper økonomier. Strenge regler for udenlandske investeringer og kan variere alt efter det land, hvor en privat udenlandsk investering er ved at blive lavet.

Afhængigt af landet, kan en personlig udenlandsk investering form af en investering til personligt brug eller kan omfatte en kommerciel investering. En kommerciel udenlandske investeringer er én i en branche, der kunne betragtes kommercielt brugbar i modsætning til et andet investeringsselskab, der involverer mere personlig brug, såsom beboelsesejendomme. En personlig udenlandske investeringer kan omfatte en række forskellige investeringstyper, afhængigt af hvad der er tilladt i det land, hvor en investering er ved at blive foretaget, samt hvilke investeringer der er til rådighed.

En privat udenlandske investeringer er ofte en lavet i den private sektor, i modsætning til offentlige udvekslinger, men investeringerne er ikke altid begrænset til denne type. Personlige investeringer kan også foretages i offentlige enheder, der ofte betegnes som en offentlig udenlandske investeringer. Eksempler på en offentlig udenlandske investeringer inkludere dem, der foretages i et fremmed lands offentlige transport system eller i en udenlandsk børs.

I nogle tilfælde kan en privat udenlandsk investering skal integreres i et visum program, som giver enkeltpersoner adgang til udlandsrejser. I USA, er sådan et program kaldet et beskæftigelses-baseret eller EB5 program. Dette program hovedsageligt tillader udenlandske personer, der investerer i Amerika, mens du opretter den indenlandske beskæftigelse muligheder for at få et visum til USA hurtigere end et visum normalt ville blive ydet gennem en traditionel ansøgningsprocessen.

Mange også få vist en privat udenlandsk investering som en god strategi, når de forsøger at sprede en investeringsportefølje, som et lands økonomi kan være bedre stillet eller dårligere end en anden på et givent tidspunkt og kan udnyttes på en rentabel måde. En privat udenlandske investeringer er også somme tider nyttigt som en hedge-strategi, når de køber et andet lands valuta til at opveje de udgifter til leveringer eller produkter fra et land. Nogle bruger også en privat udenlandsk investering at gå på pension i et fremmed sted og samtidig drage fordel fra egenkapitalen, når de investerer i fast ejendom. Eksperter advarer dog, at en privat udenlandske investeringer kan være risikabelt, når en regering er ustabil eller på steder, oplever politiske omvæltninger.

Hvad er iShares?
Hvordan vælger jeg den bedste tandpleje og Vision Forsikring?
Hvad er prisdifferentiering?
Hvad er en online pengeoverførsel?
Hvad er en Afslutning Bond?
Hvordan vælger jeg den bedste gældsforvaltning programmer?
Hvad er personlig Financial Management?
Hvad er en engangspræmie Annuity?
Når Er det sikkert at Giv ud Security Code på bagsiden af ​​mit kreditkort?
Hvad er en Formular W-9?
Hvad er nationale gæld?

Leave a Reply

trade online