Hvad er en procentdel i Point?

En procent i punkt, også kendt som et pip eller punkt, er det mindste mulig ændring i valutakursen mellem to valutaer. De fleste større valutaer er beregnet ud til en ti-tusindedel, eller fire decimaler. I et tilfælde, hvor to store valutaer bliver parret, vil en sådan som den amerikanske dollar og den canadiske dollar (US / CAD), en procentdel i punkt en ændring i den sidste, eller fjerde, decimaltegn.

Andel i punkt er de grundlæggende evaluering i valutamarkedet handel, køb og salg af valuta i verden. Trading er gjort i valutapar, der etablerer en valutakurs. For eksempel kan US Dollars bruges til at købe kroner ved at bestemme, hvor mange US Dollars det ville tage at købe en euro. PIP vil afspejle den mindste ofte citerede ændring i kursen på denne valuta parring, specielt ,0001 $.

Undtagelsen i de store valutaer i værdien af ​​en procentdel i punkt er i forhold til japanske yen. En procentdel i punkt af en Yen parringen er en ændring i den anden decimal, idet værdien af ​​yen til andre store valutaer er tættere på 1 / 100. Således vil en pip for en Yen parring afspejler en 0,01 forandring.

En valutakurs pris forholdet er udtrykt i forholdet mellem basen valuta til citatet valuta. I det eksempel på anvendelse af US Dollars til at købe euro, hvis det tog $ 1,50 US Dollars (USD) til at købe en euro, ville EUR / USD-kursen skal udtrykkes som 1,5000. En ændring i valutakursen 1,5000 til 1,5050 er en 50 pip ændring i valutakursen mellem to valutaer.

En højere procentdel i punkt ændring i kursen på et valutapar afspejler den virkelighed, at det er blevet dyrere at købe basisvaluta med citatet valuta. Således i valutamarkedet for handel, ser investorerne for lavere procentdel i punkt spreads mellem valutapar. Selv en enkelt pip ændring kan gøre en væsentlig indvirkning på en valuta investors fortjeneste.

Den procentvise andel i punkt beregning er blevet kraftigt påvirket af handel på elektroniske platforme i den fremmede valuta valutamarkedet. Disse elektroniske platforme har øget nøjagtigheden af ​​valutakursen tilbud, ofte tilføjer en anden decimal til værdiansættelse. Fractional pip skatteprocenter, 1/10th af en pip, anvendes, er at afspejle denne større nøjagtighed.

Hvad er ejendomsskatter?
Hvad er en revision Risk?
Hvad er sammenblanding?
Hvad er iShares?
Hvad er en sekundær Hedgefond?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Rate kort?
Hvad er Stock Management?
Hvad er en Settlor?
Hvor effektive er monetære incitamenter?
Hvad er en cost driver?
Hvad er de uden bankkonto?

Leave a Reply

trade online