Hvad er en Quitclaim Deed?

En gerning er hovedsagelig et stykke papir, der overfører interesse i jord fra én person, kaldet koncessionsgiver, til en anden, kaldet den adgangsberettigede. Det er hovedsageligt en fast ejendom kontrakt. For at være juridisk gyldig, skal det være underskrevet af koncessionsgiveren og beskrive den jord, der bringes ind. En quitclaim gerning, sommetider fejlagtigt omtalt som en hurtig krav gerning eller afslutte krav gerning, er en type af gerning. Der er også garanti gerninger – både en særlig garanti gerning og en generel garanti gerning. Den quitclaim gerning overførsler uanset interesse koncessionsgiveren har i ejendommen for at den adgangsberettigede.

Der er en vigtig begrænsning af quitclaim gerning. Fordi det kun overfører de rettigheder, som koncessionsgiveren har på ejendomsmarkedet, er det ikke garanti for, at ejendommen er adgangsberettigede er direkte. Hvis andre med interesse for ejendommen ikke har underskrevet skødet, så deres rettigheder påvirkes ikke af dette dokument – de stadig bevarer deres ejerskab. I de fleste tilfælde er underskrevet quitclaim gerning en enkel og effektiv måde til at opgive alle interesse i en ejendom.

En anden populær type gerning er den generelle garanti gerning. I forhold til den generelle garanti gerning, er quitclaim gerning relativt nøgne knogler. Mens quitclaim gerning kun foretage overførsler uanset interesse koncessionsgiveren har den generelle garanti gerning, derimod, kommer med seks pagter (eller løfter): (1) pagt seisin: at koncessionsgiveren rent faktisk har ejerskab, (2) pagt ret til at viderebringe: at koncessionsgiveren har beføjelse til at formidle interesse i landet, (3) pagt mod hæftelser: at titlen kommer uden hæftelser, såsom pantebreve eller hæftelser, (4) Pagt for uforstyrret benyttelse: at tredjeparter vundet ‘ t har nogen juridisk krav på titlen (5), pagt garanti: koncessionsgiveren vil bakke op den adgangsberettigede rettigheder bør en tredjepart til stede et retskrav til ejendommen, og (6) Pagt for yderligere forsikringer: at koncessionsgiveren vil gøre hvad der er rimeligt nødvendigt at perfektionere den adgangsberettigede titel bør der være en ufuldkommenhed.

Mens du kan være mere sikker på hvad du får med en generel garanti gerning, kan en quitclaim gerning være en god mulighed også. Det er især nyttigt, når der er en sky af titel – når en anden person kunne have krav på den til ejendommen. Mens quitclaim gerninger ikke nødvendigvis giver dig en interesse i fast ejendom, der er fri og klar, de i det mindste give dig den interesse, som koncessionsgiveren havde.

Alternativt, når der ikke er bekymring for andre fordringer i ejerskab, quitclaim er en enklere måde at passere interesse. Faktisk er det ofte anvendes inden for familien overførsler. Den quitclaim gerning, for eksempel, er almindeligt anvendt i forbindelse med skilsmissesager. Hvis familien hjem er ikke at blive solgt til en anden part med den delte udbyttet, da denne type handling er en fast ejendom nødvendighed. Når en af ​​de personer, der er involveret i skilsmisse, er at holde hjem, den anden har brug for at quitclaim hans eller hendes interesse i huset.

Der er andre anvendelser til quitclaim gerning. Hvis søskende arver en familie hjem og dele ejerskabet med andre brødre og søstre, kan en quitclaim gerning bruges til at sælge hjemmet. En af de søskende kan sælge deres andel i hjemmet til en anden og bruge en quitclaim at aflevere alle deres rettigheder og interesser af ejendommen med salget.

Hvad betyder Par Yield Mean?
Hvad Er Pensions Crisis?
Hvad skal jeg åbne en bankkonto?
Hvad er CAPEX?
Hvad er en skattefri Money Market Fund?
Hvad er en afsluttende transaktion?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Bank?
Hvad er Cost of Equity Capital?
Hvad er en Comaker?
Hvordan vælger jeg det bedste ord indskudskonto?
Hvad er interne midler?

Leave a Reply

trade online