Hvad er en rabat Loan?

En rabat lån er et lån arrangement, hvor renter og eventuelle andre relaterede omkostninger er beregnet på det tidspunkt, hvor lånet ydes. Samtidig er summen af ​​renter og andre omkostninger trækkes fra over mængden af ​​den tilbagediskonterede lånet. I stedet for at modtage den pålydende værdi af lånet, modtager låntager det reducerede beløb, men er stadig ansvarlig for at tilbagebetale den fulde pålydende værdi af lånet.

Discount lån er ofte udstedes, når låntager ønsker intet mere end en kortfristet lån. Fordi renter og gebyrer, der allerede er regnskabsmæssigt up front, oprettelse af forfaldsplanen for betalinger med en rabat lån kræver ikke andet end at dividere den pålydende værdi med antallet af rate betalinger, der skal foretages. Denne tilgang gør det muligt for låntageren at begynde at betale på princippet det samme, uden at nogen af ​​de afdrag kommer til at dække renteudgifterne.

For långiver, er rabatten lånet også gavnlig, idet denne type lån normalt ikke mulighed for pauser på de renteudgifter, der gælder for lånet. Siden de gældende renter og lignende afgifter er regnskabsmæssigt up front, er der ikke behov for, at långiver har at anvende straffe for tidligt payoff eller at genberegne den rente, hvis låntager betaler sig lånet forud for tidsplanen. Dette holder regnskab forpligtet til at holde detaljerne af lånet i orden relativt simple.

Discount lån er normalt skrives som kortfristede lån. Ideen er, at låntageren har brug for ressourcer hurtigere til at dække udgifter i den nærmeste fremtid, og vil være stand til at tilbagebetale den pålydende værdi af lånet inden for en periode på et vilkårligt sted mellem tre måneder til et kalenderår. Det er ikke usædvanligt, at den faktiske rentesats for disse typer af lån at blive lidt højere end lån af længere varighed, selv om det ikke nødvendigvis er tilfældet. Lånere der har en solid kreditvurdering og har gjort forretninger med den institution i fortiden kan være berettiget til renter, der er lidt mere konkurrencedygtige.

Som en enkel løsning på en midlertidig situation, kan en rabat lån være en idé mulighed. Låntagerne får hvad de har brug for at imødekomme de umiddelbare behov, og långivere har sikkerhed for, at lånet med rimelighed kan forventes at være tilbagebetalt i sin helhed i en kort periode. Med fordele for begge parter, repræsenterer rabat lånet en levedygtig finansiering mulighed for både små og store virksomheder.

Hvad er regnskabsskandaler?
Hvad er Asset Risk?
Hvad er et nul procent ÅOP?
Hvad er en arbejdsløshedsforsikring agentur?
Hvad er fungibilitet?
Hvad er revisionsprocessen?
Hvordan vælger jeg den bedste fondsmæglerselskaber?
Hvad er en personlig konto?
Hvad er fordelene ved en frihedsstraf konto?
Hvad er forbindelsen mellem Den Internationale Valutafond og Verdensbanken?
Hvad er aktionær Analyse?

Leave a Reply

trade online