Hvad er en Recovery Swap?

Et opsving swap er en form for aftale, der tillader parter til at bytte eller bytte en fast Genanvendelsesprocenten for en virkelig komme sats. Dette sker normalt, når en vis form for kreditbegivenhed er indtruffet, der gør swappen være en brugbar fremgangsmåde for de berørte parter. Nogle gange er kendt som en genopretning lås, denne form for udveksling er mere tilbøjelige til at opstå, når de involverede kreditter er ved at være et sted af misligholdelse.

En af de nemmeste måder at forstå, hvordan et opsving swap virker, er at overveje en virksomhed, der har udstedt obligationer i fortiden, men er nu oplever cash flow spørgsmål, som har negativ indvirkning på likviditeten i de driftsøkonomiske. Her er fokus på, hvad type procentdel virksomheden i sidste ende vil betale for hvert af disse aktive obligationsudstedelser. Under forudsætning af, at opsvinget swap er udstedt til en pris på nul, strategien kommer kun i spil, hvis et selskab misligholder obligationerne. Hvis virksomheden gør standard, derefter swap påbegyndes og investorer har i det mindste få dækket en del af deres investeringer, selv om chancerne for at modtage noget over de vigtigste er ekstremt slanke.

Typisk, inddrivelse default swaps komponere en del af markedet, der fokuserer på obligationsudstedelser, der bærer en relativt stort potentiale for at gå i standard. Spekulanter, der er villige til at påtage sig risikoen kan vælge at købe ind i problemer. Hvis obligationerne i sidste ende ikke går ind i standard, de mister ingenting. Skulle de udstedende selskaber ikke være i stand til at ære vilkårene i obligationer og gå ind i standard, så er spekulant står til at miste en del af hans eller hendes investering, hvis den oprindelige investor udøver inddrivelse swap.

Mens en genopretning swap ikke være med til at opveje den risiko, der er forbundet med standard til en vis grad, investorerne typisk gøre klogt i at gå med obligationsudstedelser, der er garanteret. Garantien er normalt i form af forsikring, som er taget ud på obligationsudstedelsen og vedligeholdes af udsteder. Med en forsikret obligationsudstedelse, er investoren sikret mindst daekke det oprindelige investering, og kan også gøre i det mindste nogle afkast på investeringen, selv hvis obligationen er i sidste ende gå ind i en standard-situationen. Tilstedeværelsen af ​​denne form for beskyttelse er ofte betragtes som væsentlig af udstedere, da en forsikret obligation er langt mere tilbøjelige til at tiltrække opmærksomhed fra investorer, end obligationsudstedelser, der ikke er dækket af en forsikring, selv om der ikke er nogen reel forventning om misligholdelse på et tidspunkt før problem når modenhed.

Hvad er en Fixed Income?
Hvad er en total gældskvote?
Hvad er en skat salg?
Hvad er Private Equity Placement?
Hvad er Market placering?
Hvad er Cost of Equity Capital?
Hvad er AMT?
Hvad er Group fordelene?
Hvad er de bedste tips til at købe sølvmønter?
Hvad er dobbelt forsikring?
Hvad er en bank bekræftelsesbrev?

Leave a Reply

trade online