Hvad er en regering konsolidering af gælden lån?

En regering konsolidering af gælden lån er et lån givet af en regering program for at hjælpe en person afbetale gæld til flere institutioner. Ved at samle disse lån, er debitor stand til at gøre bare én betaling af gangen, i stedet for at mange betalinger. Ikke alene er disse lån mere bekvem, men også sikre, at alle de lån, der opererer under de samme, ofte lavere rente. Renten er som regel lavere, fordi statslån betragtes som “sikre” gæld, mens lån fra andre institutioner betegnes som “ikke-sikker.”

Oftest er en offentlig gæld konsolidering lån bruges til at hjælpe universitetsstuderende afbetale studielån. Dette gøres for at hjælpe studerende uden en høj kredit score får den bedst mulige rente. Som følge heraf er de studerende mulighed for at komme ud af gælden hurtigere og lettere.

Når en person tilmelder sig til en offentlig gæld konsolidering lån, regeringens organ eller konsolidering selskab betaler sig gælden i sin helhed til alle samlere. Den samlegodsspeditør udsteder derefter et nyt lån for samme beløb med en sikker rente. Låntager er forpligtet til at tilbagebetale konsolideringen virksomheden i fuld overensstemmelse med et sæt af forudbestemte betingelser.

En fordel ved en offentlig gæld konsolidering lån er bekvemmelighed denne type lån tilbud. I stedet for at lån betalinger til diverse leverandører, er låntager i stand til at foretage en betaling til én institution. Lånet kan altid blive udbetalt på samme dato, og låntager ikke behøver at bekymre sig om de forskellige ordninger og regler. Uden den forvirring af flere betalinger, er en person, en bedre chance for at komme ud af gælden med mindre stress i en kortere periode.

En anden fordel ved konsolidering af gælden er, at månedlige betalinger ofte er lavere. Mange gange, længden af ​​lånet kan øges med henblik på at mindske månedlige betalinger og foretage tilbagebetaling mere overkommeligt. Der er ofte en bred vifte af betaling plan valgmuligheder, afhængigt af den konsolidering selskab.

Der findes fire almindelige programmer, der tilbydes af en regering, konsolidering af gælden lånet. Standarden payback Planen opstiller en samlet månedlig betaling beløb, som er konsekvent over tidspunktet for lånet. Den udvidede betaling plan øger den tid af lånet, derfor falder den månedlige ydelse. Den graduerede betaling planen starter ud med en lavere månedlige betaling, og stiger efter en bestemt periode. Endelig er den indkomst betinget planen tager låntagers indkomst i betragtning ved fastsættelsen af ​​månedlige betaling.

Hvad er de bedste måder til at sænke en Gas Bill?
Hvad er frem prisfastsættelse?
Hvad er en misligholdelse af realkreditlån?
Hvad er gælden Market?
Hvad er det bedste tip til at holde en ungdomsudveksling Fundraiser?
Hvad er en Credit Line?
Hvad er Private Equity Real Estate?
Hvad er Applied Economics?
Hvad er de forskellige typer af børnetilskud?
Hvad er de forskellige typer af finansiel støtte kvalifikationer?
Hvad er Skat Increment Finansiering?

Leave a Reply

trade online