Hvad er en regnskabsperiode?

En regnskabsperiode er det tidsrum, der er omfattet af en finansieringsoversigt eller sæt regnskaber. For eksempel, når folk får erklæringer fra banken erklæringen ofte siger noget lignende “regnskabsperioden: 5/31-6/31”, så kunden forstår, hvilken periode erklæring vedrører. Regnskabsperioder kan være af en række forskellige længder, og de bruges i en række forskellige sammenhænge.

Et klassisk eksempel på en regnskabsperiode er et kalenderår. Kalenderåret bruges som en regnskabsperiode med henblik på beskatning i mange nationer. Udtalelser fra denne periode er vant til at bestemme skattepligt, balancering indkomst over forskellige skattemæssige fradrag, der reducerer ansvar. Folk kan også anvende det regnskabsår, afhængigt af, hvordan deres regnskabssystemer er organiseret som en regnskabsperiode, især når dømme økonomiske sundhed som led i en revision.

Regnskabsperioder kan også omfatte kvartal, måneden eller mindre tidsenheder, som en uge. Disse perioder er ofte brugt til interne regnskab, hvis formål er at overvåge finansielle sundhed og se ud for problemer. I disse tilfælde, kan det interne regnskaber kun ses med et begrænset antal personer. Eksterne konti, som dem, der børsnoterede selskaber skal indgive ved lov af hensyn til fuld offentliggørelse, er ofte arkiveres kvartalsvis og årligt.

Regnskabsperioder bruges på resultatopgørelser, kontoudtog, og mange andre typer af finansielle poster. Disse dokumenter afslører en række finansielle aktiviteter, der fandt sted i løbet af regnskabsperioden. For eksempel vil en kontoudskrift show indbetalinger, udbetalinger, gebyrer og renter på kontoen. Banken kan også udsende en årlig opgørelse, der omfatter alle finansielle aktivitet for året, som kan kontrolleres i forhold til månedlige opgørelser for nøjagtighed.

Finansielle dokumenter som regel afslører regnskabsperioden et sted nær emnet af dokumentet, fordi denne information er vigtig. Læserne skal vide om den tidsramme, der omgiver det dokument, de kigger på, og de kan også være nødvendigt at vide specifikt, da dokumentet blev genereret. Dette gælder også giver folk mulighed for at sammenligne regnskabsperioder at bedømme finansielle sundhed

en restaurant, for eksempel, ønsker måske at sammenligne og kontrast tredje kvartal overskuddet for forskellige år med henblik på at se, hvorvidt virksomheden vokser og trives som den skal, og at nå frem til et skøn over virksomhedens vækstrate.

Hvad er Fannie Mae?
Hvad er fremskyndet afskrivning?
Hvad er de bedste tip til Financial Crisis Management?
Hvad er en indsat Trust Fund?
Hvad er Project Management Accounting?
Hvad er Online Banking?
I økonomi, er hvad en bailout?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Accounting System?
Hvad er Advokater ‘uredelighed Insurance?
Hvordan handler jeg en gave?
Hvad er et kreditkort?

Leave a Reply

trade online