Hvad er en Rehab lån?

En Rehab lån er et lån, der bruges primært i rehabilitering af hjemmet eller bygningen. Disse typer af lån kan ske via traditionelle långivere, men er ofte forsikret af et statsligt organ for at gøre risikoen mere acceptabel for långiver. Den Regeringen ser investeringen som en god måde at rehabilitere og revitalisere kvarterer, samt at udvide skattegrundlaget i de områder, der er faldet i forfald.

I USA, er en af ​​de mest almindelige Rehab lån programmer gennem Boliger og Byudvikling 203 (K) låneprogram. Den 203 (K) henviser til den del af den nationale boliglov af 1978, der beskæftiger sig med Rehab lån til fast ejendom, især boliger. Personer interesseret i et Rehab lån, som omfattes af dette kapitel, skal opfylde en række andre krav, der omfatter kreditværdighed og sørge for de har en kvalificeret ejendom.

I de fleste tilfælde kan en Rehab lån ikke kun bruges til at foretage forbedringer på ejendommen, men også for at købe ejendommen. Dette kan give køberen muligheden for at få et lån for mere end den aktuelle værdi af strukturen. Den ekstra værdi til hjemmet vil blive tilføjet, når reparationer er blevet foretaget, hvilket gør lånet fuldt sikret på længere sigt. Lån under 203 (k) program er kun til strukturer beregnet til 1-4 familier.

En anden populær Rehab låneprogram, der er populært er kendt som den udvikling af lokalsamfundet bloktilskuddet. Dette program benyttes i vid udstrækning ved mange byer for at bringe ældre huse på op til nuværende bygning koder. Dette program har strenge øvre indkomst krav, og gælder kun for boliger inden for områder, der er blevet udpeget som havende en betydelig mængde af kartoffelskimmel. Lånene generelt behøver ikke at blive tilbagebetalt, indtil personen bevæger sig, eller hjemmet ikke længere er det primære opholdssted for den pågældende person.

Selvom disse offentlige programmer er vigtige og populære, mange private långivere også arbejde med husejere at sikre Rehab lån valgmuligheder. Disse er generelt betegnes som hjem forbedring lån, og de er normalt sikret ved merværdien af ​​bygningen. Derfor kunne misligholdt på et hjem forbedring lån, betyder det samme som misligholdt på et realkreditlån. Afskærmning er en af ​​de muligheder til rådighed for en bank forsøger at genvinde de tabte lånet.

Generelt kan en Rehab lånet skal bruges til næsten enhver form for hjemmet forbedring projekt. Nogle valgfrie projekter, såsom bygning af puljer eller ekstravagant landskabspleje, kan være berettiget til lån finansiering, navnlig fra statslige kilder. Derfor bør dem, der overvejer at bruge en regeringsstøttet låneprodukt sørg for at de ved, hvilke begrænsninger der findes før ansøgningen.

Hvad er en institutionel investor?
Hvad er den bedste måde at stoppe udgifter?
Hvad er en finansielle oplysninger?
Hvad er de bedste strategier for effektiv omkostningsstyring?
Hvad er en indadgående investeringer?
Hvad er købekraft?
Hvad er de forskellige former for kontante Management?
Hvad er en IT Asset Inventory?
Hvad er Cash Collateral?
Hvad er volatilitet på aktiemarkedet?
Hvad er de kvalifikationer til fallit?

Leave a Reply

trade online