Hvad er en relevant Range?

En relevant område er et område eller span af adfærd, som visse aktiviteter relateret til en forretningsproces operation forventes at forblive inden for visse grænser. Dette gælder for de faste omkostninger samt variable omkostninger, som kan være gennemsnit for den periode under overvejelse. Ideen bag at identificere en relevant område er at sikre, at virksomhederne effektivt projekt-udgifter samt indtægter, således at brugbare budgetter for kommende perioder kan være forberedt.

En måde at forstå en relevant område er at betragte opgaven med at udarbejde et budget for det kommende år. Som en del af processen, revisionen af ​​hver fast omkostning øjeblikket afholdt af virksomheden vurderes. Målet er at afgøre om nogen af ​​disse faste udgifter vil sandsynligvis stige i løbet af det nye budget periode, og i givet fald hvilke kvoter, skal tages højde for denne ændring. Samtidig vil variable omkostninger blive evalueret, og en række mulige bevægelse med dem, der skabes udgifter til at imødekomme eventuelle forventninger om stigning eller fald i de gennemsnitlige omkostninger. Gør det, gør det muligt at skabe et budget der er nøjagtig nok til at falde inden for rammerne af de forventede indtægter, men fleksibel nok til at tilpasse visse poster i det tilfælde, stiger eller falder opstår med forskellige udgifter.

Ved identificeringen af ​​relevante område, der er et stærkt behov for at gøre brug af faktuelle oplysninger. Selv om det er muligt at udvikle en form for rækkevidde ved hjælp af alle mulige kriterier, herunder håb og drømme for fremtiden for virksomheden, kan disse eller måske ikke være funderet i virkeligheden. Hvad sætter en relevant vifte fra hinanden er, at processen kræver resterende funderet i hvad, der er en rimelig chance for at der opstår under den kommende budgetperiode og gøre kvoter for disse begivenheder. Hvis du gør det betyder chancer for at blive overvældet af skift i økonomien er formindsket, hvilket igen betyder, at virksomheden har en bedre chance for at overleve uanset kæde af begivenheder, skulle komme til at passere.

Nøglen til at fastslå en relevant område er at gøre brug af historiske data samt fremskrivninger af kommende begivenheder i økonomien, som kunne have en vis indvirkning på de operationelle omkostninger i forbindelse med virksomheden. Gør det, gør det muligt at indbygge en vis grad af fleksibilitet i poster, således at selv hvis det værst tænkelige scenario opstår, og udgifter stige over hele linjen, selskabet forbliver solidt finansielt grundlag. En yderligere fordel ved denne fremgangsmåde er, at hvis det værst tænkelige scenario ikke bliver til virkelighed, er virksomheden ofte tilbage med nogle overskud i slutningen af ​​regnskabsperioden, som så kan blive investeret i at stille kapital til forbedringer eller på anden måde bruges til at bedre udsigterne for forretning i kommende perioder.

Hvad er de forskellige typer af Naturgas Investments?
Hvad er en fast Trust?
Hvad er en term indlånskonto?
Hvordan finder jeg ud af værdien af ​​Savings obligationer?
Hvad er en Capital-konto?
Hvad er en skat Cap?
Hvad er et marked på Close?
Hvad er en skattesats?
Hvad er en Rentabilitet Index?
Hvad er en Counteroffer?
Hvad er optimalt Kapitalstruktur?

Leave a Reply

trade online