Hvad er en rente?

De i penge udlån virksomheden har juridisk ret til at opkræve låntagere et ekstra gebyr for deres ydelser. For eksempel, hvis Jim låner 100 dollar fra den Jeff ville, at pengene betragtes som den “primære” lånebeløbet. Jeff kan bede Jim til at betale tilbage hovedstolen plus $ 10, som ville blive betragtet som en ‘interesse’ betaling. Ved at dividere $ 10 rentebeløbet af de $ 100 hovedstolen, er resultatet en procentsats kaldes renten. I dette tilfælde delt 10 med 100 giver en rente på 10 procent.

Renten på et lån er normalt beregnes som et årligt beløb, selv om vilkårene for lånet kræver en anden tilbagebetaling tidsplan. Lån til køretøjer er ofte annonceres som havende en 2,9% Årlige omkostninger i procent (ÅOP), selv om de faktiske betalinger er spredt ud over 5 års. Denne rente viser, at for hver $ 1000 udlånt til prisen på bilen, vil långiver modtage en ekstra $ 29 i rentebetalinger. Dette beløb lægges til låntagers månedlige betalinger.

En rentesats udtrykt i procent kan hjælpe med at afgøre, om en bestemt långivers vilkår er rimelige. Payday forhånd långivere, for eksempel, opladning kan et fast gebyr for et kortsigtet lån forfalder ved modtagelse af låntagers næste lønseddel. Udtrykt som et gebyr kan denne rentebetalingen ikke synes overdreven

måske en 50 dollars rentebetaling på en $ 250 nødsituation lån. Men beregnet som et årlig rente, resultatet er en relativ høj 20% april Nogle kortfristede lån have en årlig rente på 150% eller flere, hvis lånet ikke er tilbagebetalt, og renterne er påløbet daglige eller månedlige.

En rente kan betragtes som ‘fleksible’ eller ‘faste’. En fast rente betyder, at långiver kun kan opkræve samme rentebeløb pr måned i hele lånets løbetid. Mange låntagere foretrækker til at finde en långiver, der tilbyder en fast rente, fordi løbetid er forudsigelige og beskyttet af en kontrakt. Da renten i et fast lån, der ikke kan justeres dog mange långivere opkræve mere for lånene eller ikke giver dem i første omgang. Når du køber et stort billet punkt som et hjem, en fast rente er næsten altid at foretrække frem for en fleksibel én.

I tilfælde af en fleksibel rente, ofte långivere binde lånet interesse, at den nuværende føderale udlånsrenter, også kendt som den primære udlånsrenten. Dette er den rente, der opkræves af den føderale regering til større banker eller andre låneinstitutioner. Det primære udlånsrente løbende bliver justeret af Federal Reserve Board formand, baseret på økonomiske faktorer såsom inflationen eller høj arbejdsløshed. Långivere kan lovligt opkræve låntagerne en rente, der er et par point over det primære udlånsrente på tidspunktet for det oprindelige lån. Hvis hastigheden ændres, kan de renter på lånet også justeres. En fleksibel rente kan være gavnligt, når økonomien er sund, men kan blive dyrere, hvis de satser, der er rejst pludseligt.

Forbrugerne bør forstå, hvordan en rente beregnes før der ansøges om butikken kreditkort og andre afgifter konti. Kreditkortselskaber rutinemæssigt fremme en lavere indledende rente for at tiltrække nye kunder, men den normale rente på mange kort er 21% eller højere.

Hvad er en Kapitalgevinster Udbytte?
Hvad er en Second Chance checkkonto?
Hvad er lukkede Credit?
Hvad er en forpligtelse brev?
Hvad er Core Capital?
Hvad er detektiv kontrol?
Hvad er erhvervsmæssige udgifter?
Hvad er en PIN-Pad?
Hvad er en ekstraordinær tab?
Hvad er de bedste tips til Online Day Trading?
Hvad er transaktionsomkostninger?

Leave a Reply

trade online