Hvad er en reservation pris?

Nogle gange refereret til som gå væk punkt, en reservation prisen er et begreb, der faktisk er anskues fra to forskellige perspektiver. Én tilgang har at gøre med den pris, en køber er villig til at betale til gengæld for en given vare eller tjenesteydelse. Den anden tilgang har at gøre med den pris, en sælger er villig til at acceptere i bytte for et produkt. Begge tilgange ofte danne grundlag for forhandlingerne om den endelige salgspris, en proces, der er almindelig i mange lande rundt om i verden til alt fra fast ejendom til frisk mad.

Når reservationen prisen er fokuseret på de ønsker af køberen, det afspejler det maksimale beløb, som køberen er villig til at betale for at erhverve produktet. Der er flere faktorer, der påvirker denne pris, som den aktuelle finansielle situation for køberen. Denne maksimale pris kan også bestemmes ud fra den ledighed af lignende produkter, eller købers personlige vurdering af, hvor stor tilfredshed at han eller hun vil i sidste ende modtager fra købet.

Forbeholdet Prisen kan også ses ud fra perspektivet af sælger. Når dette er tilfældet, er den pris, bestemmes ofte baseret på den mængde af ressourcer, at sælger forpligtet til at skabe og fremstilling af produktet. Ideelt set vil sælger ønsker at gøre en vis grad af overskud med henblik på at dække alle udgifter og har nogle ekstra indtjening, der gør hele proceduren værd tid og kræfter. Dette minimum acceptabel pris er sommetider ikke til forhandling, selv om nogle købmænd tillader dog nogen studehandler med potentielle købere, så længe den endelige salgspris er nok til at dække udgifter og måske lidt mere.

Mange auktioner gøre brug af en reservation pris. Dybest set har prisen etablerer udgangspunktet, til hvilken bud vil blive accepteret fra potentielle købere. Enhver køber, der ikke er villig til at betale denne mindstepris ikke byde på varen. Købere, der stadig er interesseret i auktionen vil fortsætte med at byde, indtil hver når hans eller hendes højeste bud, eller reservation pris. Den bydende, der i sidste ende vinder ikke nødvendigvis nødt til at betale den maksimale pris, som han eller hun personligt har sat til auktion

alt, hvad der er nødvendigt, er at overgå det forbehold priser overholdes af alle de andre tilbudsgivere.

Det brede begreb for reservation prisen er også fundet i andre programmer. For eksempel har en arbejdstager, der søger beskæftigelse en idé om det mindste beløb af løn eller løn, der skal genereres for at gøre jobbet værd arbejdstagerens tid. Dette ville være kendt som en reservation løn. I modsætning hertil altid en klog shopper ønsker at spare penge på indkøb, og dermed strækker disponible indkomst til at yde mere tilfredshed. Således vil shopper fastsætte et maksimalt beløb, som han eller hun er villig til at betale for et givet produkt, således at der skabes en reservation eller gåtur væk pris.

Hvad er en afsluttende agent?
Hvad er en Cash Kvitteringer Journal?
Hvad er Endowment Effect?
Hvad er en Short-Term Bond ETF?
Hvad er ulykkesforsikring?
Hvordan vælger jeg den bedste Low Cost Health Insurance?
Hvad er de forskellige typer af fremmedkapital?
Hvad er Capital Effektivitet?
Hvad er Fonden derivater?
Hvad er en private equity-selskab?
Hvad er finanspolitikken planlægning?

Leave a Reply

trade online