Hvad er en Reserve Fund?

En reservefonden er en fond, der er etableret med det formål at dække udgifter, som vil komme op i fremtiden. Dette omfatter planlagte udgifter, rutine udgifter, som kan påberåbes for at opstå, og uventede udgifter. Målet med en reservefond er at sikre, at midler er afsat til dækning af udgifter, således at disse udgifter ikke kræver forbrug generelle midler. For visse typer af virksomheder og virksomheder, kan oprettelsen af ​​en reservefond blive krævet af loven.

Et klassisk eksempel på en reservefond er fonden forbundet med en bygning kooperativ eller Condo forening. I sådanne organisationer betaler lejere gebyrer, som skal dække vedligeholdelse, reparationer og andre udgifter forbundet med driften af ​​bygningen. Nogle af de afgifter er samlet i en reservefond, som bruges til at håndtere kendte udgifter samt uventede dem. For eksempel kan den kooperative bestyrelsen være opmærksom på, at der er halvårlige forsikring betalinger, som skal dækkes, og det kan forvente at erstatte gulv jævnligt med slid. Ved at spare penge til at forberede, kan bestyrelsen sikre, at disse udgifter vil blive let behandles, når de opstår.

Et andet eksempel på en reservefond er en pension reservefond. I nogle brancher, har medarbejderne mulighed for at tilmelde dig med en pensionsordning, der giver udbetalinger i deres otium. Betalinger fra medarbejdere, der arbejder sættes i reserven sjovt at sikre, at midlerne vil være til rådighed, når de går på pension og forventer udbetalinger. Det er almindeligt at investere disse midler på vegne af medlemmer af fonden.

Reserve fonde er også etableret af regeringer, finansielle institutioner og private husholdninger. Størrelsen af ​​en sådan fond kan variere, men det generelle mål er at indbetale penge til reserven på en regelmæssig basis, således at de bliver forrentet og tillade fonden at vokse med tiden. Når udgifter opstår, kan de udbetales af reservefonden, snarere end at tvinge folk til at kæmpe for at afholde udgifter med generelle midler.

Typisk en reservefond er holdt i en meget flydende format fordi man aldrig ved, hvornår udgifter vil opstå. En husstand, for eksempel, vedligeholde kan en opsparingskonto til dækning af uventede udgifter. Noget som et indlånsbevis ikke ville være et godt valg for at tilsidesætte pengene, fordi bøder skal betales, hvis det er indløst i begyndelsen. Mennesker er ofte opfordres til at sætte nogle penge i mere langsigtede investeringer til at tænke langt ud i fremtiden, samtidig med at andre opsparede midler i en dispositionsfond til øjeblikkelig udgifter eller udgifter, som kan forventes at opstå i de næste år.

Hvad er en skattepligtige løn base?
Hvad er en Lænkede realkreditlån?
Hvad er ledig Ejendom forsikring?
Hvad er Prisoverkommelighed Index?
Hvad er automatisk dækning af erstatningsansvar?
Hvad er de forskellige typer af mindstelønnen politik?
Hvad er en tarif?
Hvad er en rettighedserhverver?
Hvad er en Commodities konto?
Hvilke faktorer er afgørende for Rhodium Price?
Hvad er en Faxless Payday Loan?

Leave a Reply

trade online