Hvad er en rest modtageren?

En resten støttemodtager er en enkeltperson eller enhed, som er berettiget til støtte fra en tillid, når interesserne for alle tidligere modtagere er udtømt. På dette tidspunkt har denne resterende modtagerlande krav på alle aktiver, der stadig er tilbage i den tillid, med forbehold af eventuelle instrukser indført af koncessionsgiver af tillid. Denne type arrangement er ofte meget effektiv i at sikre, at alle aktiver i boet i sidste ende bruges i hvilken som helst måde ønsket af den oprindelige ejer, og kan til tider involverer flere generationer af modtagere.

Typisk, en rest støttemodtager er et middel til at sikre, at når primære modtagere ikke længere har brug for aktiverne i den tillid, kan koncessionsgiveren stadig udpege hvad der i sidste ende sker med disse aktiver. For eksempel kan koncessionsgiveren afsætte en opholdstilladelse til et barn, med den betingelse, at barnet er fri til at bo på ejendommen for hans eller hendes hele liv. Den tillid ordning kan kalde for den tillid, for at se på alle udgifter til vedligeholdelse og vedligeholdelse samt betale ejendomsskatter. Når barnet passerer væk eller frivilligt vælger at forlade ejendommen for en eller anden grund, kan de bestemmelser i den tillid opfordring til påtvinges ejendommen til en velgørende organisation, der er navngivet som resten modtageren.

Brugen af ​​en rest modtager arrangement kan anvende til stort set alle former for aktiver, der indehaves af tillid. Ud over ejendom, kan arrangementet nødt til at gøre med aktier, obligationer og andre finansielle beholdninger, der indgår i arrangementet. Dette gør det muligt at sikre, at kontante udbetalinger fra den tillid, der er lavet baseret på indberetninger fra investeringer kan gå først til et barn af koncessionsgiveren, for så senere at et barnebarn, når barnet er afgået ved døden. En resten modtager arrangement kan endda bruges til at sikre, at ægtefællen til koncessionsgiveren kan forblive i familiens hjem for resten af ​​hans eller hendes liv, med bestemmelser for at forhindre salg af ejendommen og udbetaling af provenuet til efter ægtefællen er død.

Typisk, at begrebet den resterende begunstigede er at sikre, at disse koncessionsgiver ønsker at levere med en form for løbende støtte er korrekt taget sig af, og at de bedrifter i den tillid i sidste ende bliver bortskaffet på en måde, der er i tråd med de ønsker, af koncessionsgiveren. Arrangementer af denne type er underlagt de love og regler, der gælder i den retskreds, hvor tillid er etableret, hvilket gør det nødvendigt at strukturere den tillid i overensstemmelse med disse love. Finansielle og juridiske fagfolk kan støtte i at arrangere tillid til at medtage denne type bestemmelse, der gør det muligt at sikre, at al tiloversbleven involveret støttemodtager er fastsat i rette tid.

Hvad der er obligatorisk sygeforsikring?
Hvad er en Tilbagetrækning Penalty?
Hvad laver en finansminister Do?
Hvad er en grænse Pris?
Hvad er Credit invalideforsikring?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Canada?
Hvad er prisforhandlingerne?
Hvad er en kapitaltilførsel?
Hvad er et bruttoresultat på Sales?
Hvad er eksakt interesse?
Hvad er et sort budget?

Leave a Reply

trade online