Hvad er en resultatopgørelse (P & L) Erklæring?

En resultatopgørelse, også kaldet en resultatopgørelse, er et finansielt dokument, der viser, at chefer, investorer og andre interesserede parter den økonomiske tilstand af en virksomhed. En resultatopgørelse kan dække ethvert tidsrum, fra den ene dag til ti år, men resultatopgørelser er oftest udstedt hvert kvartal og hvert regnskabsår. Potentielle investorer anvender resultatopgørelser at måle finansielle sundhed af en potentiel investering, og nuværende investorer kan se, hvilken form for afkast, de får på deres aktier.

En resultatopgørelse er der en hurtig henvisning kortlægning indtægter kontra udgifter for den periode, den dækker, og det som regel ender med et finansielt beløb kaldes en nettoindtægt, eller bundlinje. Ved angivelse af de nettoindtægter, eller samlede beløb taget ind af en virksomhed for varer og tjenesteydelser, og kontrasterende det med netto udgifter, såsom løn, opkøb, og så videre, viser resultatopgørelsen eksaminatorer hvor mange penge virksomheden gør og hvordan det bliver udnyttet. For personer med store beløb investeret i selskabet, er resultatopgørelser et vigtigt værktøj.

Ved opmåling resultatopgørelser, kan eksaminatorer se, hvor virksomheden kan være på vej økonomisk. En historie om resultatopgørelser kan bruges til at forudsige tendenser, gennemgå de samlede resultater i fortiden, og vurdere, hvordan risikable investeringer kan være. Antages det, at virksomheden ikke bruger kreativ bogføring praksis, bør resultatopgørelsen tjene som en nøjagtig gengivelse af virksomheden.

En meget grundlæggende resultatopgørelse lister nettoomsætning på toppen, sammen med primære kilder: salg af varer, renter afkast på investeringer, og leje indtægter, f.eks. Summen af ​​disse indtægtskilder kan sammenholdes med de udgifter, detaljerede nedenunder. Balancing de to kategorier efterlader en nettoindtægt, der er opført i bunden, og nettoindtægterne er også ofte opdeles i indkomst per aktie, så godt. De fleste virksomheder frigive mere detaljerede resultatopgørelser, nedbryde indtægter og omkostninger yderligere for at vise eksaminatorer hvilke kategorier kan være usædvanlige, for eksempel en stor udgift som følge af overtagelse af et selskab. Denne type af resultatopgørelse giver virksomheder mulighed for i højere grad at forklare usædvanlige udgifter og andre faktorer, der kan påvirke resultatopgørelsen.

Hvad er en Reserve Fund?
Hvad er personlig rigdom?
Hvad er en Donee modtageren?
Hvad er den finansielle sektor?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?
Hvad er de bedste tips til at investere i derivatmarked?
Hvad er Social Security invalideforsikring?
Hvad er kobber Bars?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvad er en progressiv skat?
Hvad er forskellige typer af bankkonti?

Leave a Reply

trade online