Hvad er en Retention Ratio?

Oftest, fastholdelse forhold henviser til den procentdel af en virksomheds indtjening, der ikke er udbetalt som udbytte til aktionærer og holdes tilbage af selskabet. Den indtjening, som geninvesteres i virksomheden kaldes Overført overskud eller tilbageholdt kapital. For at beregne indtjeningen fastholdelse forholdet, fradrage udbytte fra selskabets netto-indkomst, og dividere, at samtlige nettoindkomsten. Resultatet er tilbageholdelsen ratio.

Investorer er interesserede i at lære en virksomheds tilbageholdelse ratio. En større andel betyder, at flere penge bliver sat tilbage i selskabet. Dette kan betyde, at selskabet er klar til vækst. Overført resultat kan også holdes tilbage for at betale for planlagte udgifter, såsom køb af en bygning eller nyt udstyr. Da pengene er pløjet tilbage i virksomheden, er opbevaring forholdet også kaldet plowback ratio.

Investorerne kan bruge tilbageholdelse forholdet til at beregne den maksimale bæredygtige vækst i en virksomhed. Denne vækstrate bestemmes ved at multiplicere virksomhedens forrentning af egenkapitalen af ​​tilbageholdelsen forholdet. Forrentningen af ​​egenkapitalen kan normalt findes i selskabets årsrapport. Den maksimale bæredygtige vækst kan være en faktor, når en investor beslutter, om ikke at investere i en bestemt virksomhed.

En lav retention forhold betyder, at flere penge er udbetalt til aktionærerne. Investorer søger for bestande på et afkast, generelt ser for virksomheder med lavere nøgletal. Virksomheder med en historie af sådanne lave tal normalt forsøger at opretholde disse forhold, da investorerne kommer til at forvente udbytte hvert år.

Udtrykket kan også referere til en kundefastholdelse forhold eller forsikring retention ratio. Kundefastholdelse ratio er andelen af ​​kunder, der holder køb af produkter og tjenester fra en bestemt virksomhed. Et højt tal kan indikere kvalitet varer eller service. Med andre ord svarer til en høj kunde-forholdet tilfredse kunder.

Forsikring fastholdelse forholdet er størrelsen af ​​virksomheden et forsikringsselskab beholder. Dette er beregnet på baggrund af præmier eller det beløb, hver enkelt person, betaler for forsikringsdækning. Betalte præmier repræsenterer salg. Forsikringen fastholdelse ratio er den procentdel af fakturerede, eller skriftlige, præmier i forhold til antallet af præmier, der faktisk er betalt, kaldet bruttopræmier.

Mens fastholdelse forhold kan henvise til forskellige numre i forskellige brancher, er det opretholder et fælles tema. Retention refererer til noget en virksomhed holder. Retention kan henvise til salg, kunder, eller indtjening, afhængigt af i hvilken sammenhæng fastholdelse ratio er brugt.

Hvad er OTC-aktier?
Hvad er gæld instrumenter?
Hvad er en Estimering teknik?
I Finans, hvad en gennemsnitlig levetid?
Hvad er et hus konto?
Hvad er modpartens kreditrisiko?
Hvilke slags ting kan gøre Min Credit Score Go Down?
Hvad er aktivitetsbaseret budgettering?
Hvilken rolle spiller glidende gennemsnit i Teknisk Analyse?
Hvad er opkrævet midler?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Benchmarking?

Leave a Reply

trade online