Hvad er en Retirement Portfolio?

En pension portefølje er en blanding af investeringer mennesker bruger til at vokse midler til at dække deres pensionering behov. I en række nationer, opfordrer regeringen til borgerne i planlægningen op til alderdommen, og den kan tilbyde særlige skattemæssige fordele for pensionering investeringer. Mennesker forberedelse af pensionering kan bede revisorer og privatøkonomi rådgivere om de muligheder til rådighed for dem, og vil måske overveje at tilpasse deres investeringer til at kvalificere sig til ydelser som skattefri status for pensionering investeringer.

Folk kan begynde at opbygge en pension portefølje i alle aldre. I virkeligheden er det at starte så tidligt som muligt en god idé, da det giver flere muligheder for vækst. Det vigtigste kendetegn ved en pensionering portefølje er et mix af pålidelige investeringer for at distribuere risiko. I de tidligere års opbygning af porteføljen, kan folk vælge flere risikable investeringer med høje afkast til at opbygge basen hurtigt. Da de nærmer sig pensionsalderen, kan de ændre balancen i deres aktiver til mere pålidelige investeringer med lavere afkast, ligesom statspapirer.

Planlægning af en pension portefølje involverer at tænke på de finansielle behov senere i livet. Folk er nødt til at overveje, når de gerne vil gå på pension, og hvor mange år de kan forvente at leve efter pensioneringen, og bør veje disse oplysninger med leveomkostningerne for den livsstil, de ønsker. Regnskab for inflation er vigtig, da dette kan spise i pensionskasser hurtigere end folk ønsker. Mennesker kan også være nødvendigt at skabe balance mellem skat vedrører, når du planlægger en alderspension portefølje, som ikke investerer mere end et fast beløb om året til at undgå skat sanktioner.

Finansielle rådgivere kan hjælpe folk afgøre, hvor meget for at investere og kan hjælpe folk med budgettering til at styre løbende udgifter med det mål at få flere penge til side i en pensionering portefølje. De kan også diskutere pension strategier, som når at købe en hjem, og hvordan de skal håndtere aktiver så de vil vare ved pensionering. Folk kan have flere investeringsbehov, som ønsker pensionsindkomst samtidig ønsker at spare penge til at betale for deres børn eller børnebørn til at deltage i college, og disse kan være en vigtig overvejelse så godt.

Nogle mennesker kan forvalte deres investeringer direkte, at købe aktier, obligationer og andre værdipapirer, for at oprette en pension portefølje. Andre kan vælge at investere i fonde, der giver adgang til samlet investeringer under ledelse af en ekspert. Man kan også indeholde en blanding af investeringsstrategier, eller drej oprettelsen og forvaltningen af ​​pensionering porteføljer hen til mæglere og andre repræsentanter, som kan se ud for deres interesser og opbygge en portefølje, der passer til deres behov.

Hvad er de forskellige typer af Pre-skattefradrag?
Hvad er forbindelsen mellem Den Internationale Valutafond og Verdensbanken?
Hvad er Bank Credit Risk?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Property Group?
Hvad er en hybrid økonomi?
Hvad er kredit?
Hvordan vælger jeg den bedste Merchant Bank?
Hvordan beskytter jeg et bankkort?
Hvad er en erhvervsejendom?
Hvad er en 457b?
Hvad er et bud forslaget?

Leave a Reply

trade online