Hvad er en retmæssige ejer?

En udpegning af retmæssig ejer har at gøre med en enkeltperson eller enhed, der er ydet brugen, og ejendomsretten til ejendomme, selv om en anden person eller virksomhed har den juridiske ejendomsret til ejendommen. Den retmæssige ejer kan nyde alle fordelene ved at eje fast ejendom, mens den faktiske titleholder er fri til at fokusere på andre emner, så længe ejendommen er forvaltes og plejes. Her er nogle eksempler på, hvordan begrebet en retmæssig ejer er ansat.

I en vis forstand er det retmæssige ejer fungerer som administrator for titleholder. Den retmæssige ejer har fuld evne til at træffe beslutninger inden for rammerne af det ansvar uddelegeres af titleholder, så længe ordningen er i kraft. Med hensyn til fast ejendom, kan en aftale af denne type være ideelt for nogen, der ejer fast ejendom, at han eller hun sjældent bruger. Den retmæssige ejer er bemyndiget til at tage sig af ejendomsskatter, bor på ejendommen, bevare alle boliger fundet på grunde og leje eller lease dele af ejendommen på vegne af titleowner. Generelt vil den retmæssige ejer gøre nogle form for planlagt regnskabsmæssig eller statusrapport til titleowner

Dette sikrer, at der ikke er nogen fejlkommunikation om grænserne for de rettigheder og forpligtelser af den retmæssige ejer.

Princippet om en retmæssig ejer, også kommer i spil med værdipapirer så godt. Måske den mest almindelige anvendelse ville indebære en mæglerfirma. I dette scenario, vil ejeren af ​​den sikkerhed eller værdipapirer vendes og-kontrol til virksomheden, der giver dem carte blanche i administrationen af ​​værdipapirer. For alle praktiske henseender har mæglerfirma fordelene ved at eje en sikkerhed, så længe ejeren af ​​record ønsker at bevare forholdet. Dette skaber en situation, hvor virksomheden kan håndtere de værdipapirer på en måde, der er i den bedste interesse for ejeren af ​​record og virksomheden, uden at skulle konsultere den egentlige ejer af hver eneste lille detalje.

Retmæssige ejere også kan være involveret i forvaltningen af ​​intellektuel ejendomsret som godt, som bogen manuskripter og andre skrifter. For eksempel kan en forfatter vælger at overføre en specificeret liste over rettigheder til en arbejdsgiver eller andre indehaveren af ​​ophavsretten, men har bevaret en vis interesse i brugen af ​​skrifter. Dette er ikke usædvanligt, når en forfatter er på personalet i en print eller online publikation, hvor skrifter bliver ophavsretligt beskyttet materiale til arbejdsgiveren. Generelt kan forfatteren beholde genoptryk rettigheder og som regel er tildelt en byline, og dermed bevare en vis kontrol af ejendommen, men stadig tillader indehaveren af ​​ophavsretten til at udnytte materialet i applikationer forbundet med virksomhedsdrift fra indehaveren af ​​ophavsretten.

Hvad er derivater Swaps?
Hvad er Credit Management?
Hvad er en Faxless Payday Loan?
Hvad er de forskellige typer af Managerial Accounting værktøjer?
Hvad er et måltid Godtgørelse?
Hvad er en Cash koste?
Hvad er en rabat kupon?
Hvad er nogle almindelige Money-Making-svindel?
Hvad er en Money Order Machine?
Hvad er Carbon Markets?
Hvad er efterbetaling af skat?

Leave a Reply

trade online