Hvad er en revisionspåtegning?

En revision udtalelse er en faglig udtalelse, der tilbydes af en kvalificeret revisor ved afslutningen af ​​en revision af regnskaber. Udtalelsen beskriver de processer, der anvendes under revision, de standarder, der anvendes af revisor, samt andre relevante oplysninger. Det indikerer, hvorvidt revisor mener, at de finansielle poster inspicerede præcist repræsenterer selskabets økonomiske situation. Fordi revisorer kan være juridisk ansvarlig for falske repræsentationer og fejlinformation, de er meget forsigtige, når det kommer til at udstede en endelig udtalelse.

Den bedste form for konklusion, er en erklæring uden forbehold. Når denne type udtalelse er udstedt, betyder det, at revisor fuldt inspicerede alle de foreliggende oplysninger var stand til at kontrollere det, og støtter det. De fremlagte oplysninger var fyldestgørende nok for revisor at føle sig godt tilpas gøre en dom, som støtter dens nøjagtighed og fuldstændighed. Dette øger tilliden til selskabet er omfattet af undersøgelsen.

Et kvalificeret konklusion er en udtalelse, der er udstedt med visse forbehold. Det er ikke nødvendigvis negativt, men revisor kan have svært ved kontrol af oplysninger. Således kan revisor ikke bekræfte, at optegnelser er nøje korrekte. Denne type udtalelse regel omfatter sedler om, hvorfor det er kvalificeret, så at nogen læser udtalelsen kan gøre en dom om situationen uafhængigt af hinanden.

En ansvarsfraskrivelse indikerer, at revisor ikke har tilstrækkelige oplysninger til at foretage en revisionskonklusion. Dette kan være fordi registrene ikke blev givet eller er ufuldstændige. I dette tilfælde kan revisor, at det tilgængelige materiale var revideret, men der er simpelthen ikke nok til at udstede en revisionskonklusion. Forbehold kan reflektere dårligt på den reviderede virksomhed i tillæg til at kræve et andet revisionen med flere oplysninger, så en konkret udtalelse kan udstedes.

Endelig en negativ konklusion er en, der hedder, at den finansielle poster ikke nøjagtigt afspejler en virksomheds økonomiske stilling. Dette er ikke ønsket, og reflekterer meget dårligt om det reviderede selskab. Til forskel fra en kvalificeret revisionspåtegning, hvilket kan skyldes en række omstændigheder, en negativ udtalelse normalt tyder på, at noget er helt galt med selskabets recordkeeping, såsom svig eller manipulation.

Revisionsretten ønsker at sikre, at de afgive en revisionsberetning, hvori er korrekte. Hvis de anfører, at registrene er fuldstændige, når de ikke er, kan de drages til ansvar for resultaterne senere ned på linjen. Omvendt, hvis en revisor afgiver en negativ udtalelse, der skader en virksomheds omdømme og optegnelser senere viser sig at være sund, revisors omdømme lider så godt.

Hvad er Regnskab etik?
Hvad er Netto?
Hvad er automatiske stabilisatorer?
Hvad er en blackout periode?
Hvad er netto Materielle aktiver?
Hvad er Udstationeret Insurance?
Hvordan kan jeg reducere kreditkort udgifter?
Hvad er arbejdsformidling gebyrer?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktuarmæssige konsulentfirmaer?
Hvad er tidligt Stage Venture Capital?
Hvad er Ejendom bruge?

Leave a Reply

trade online