Hvad er en revisionsstrategi?

En revisionsstrategi kan henvise til et design til at gennemføre en intern revision eller en plan designet til at håndtere en revision af en outside agency såsom en afgift bureau. I begge tilfælde kan ordentlig planlægning, forskning og organisation bidrage til en hurtigere, mere effektiv proces. Der er mange forskellige teorier om, hvordan man griber en revisionsstrategi

for komplekse sager, foreslå mange økonomiske eksperter at ansætte en kvalificeret konto eller konsulent, som kan sikre, at alle forordninger omfattende er opfyldt i løbet af processen.

Hvis en virksomhed beslutter sig for at udføre en intern revision, en revisionsstrategi tjener som grundlæggende køreplan for hvordan vi kommer videre. Ud over at logistiske problemer såsom, når revisionen vil forekomme, hvis det bliver udført af interne revisorer eller en ekstern professionel, og hvor længe processen vil vare revisionsstrategien sætter mål for revisionen at udføre. For eksempel kan en finansiel institution gør det til et primært mål at se, hvor sårbare de er til svindel eller misbrug af midler, eller hvis ændringer i personale-og kundeservice har ført til en betydelig stigning i omkostningerne. Revisionsstrategien kan også indeholde skøn med hensyn til udgifterne til den revisionsprocedure.

Pointen af ​​en intern revision er normalt at identificere områder med affald og høj risiko

en vellykket revision vil give en præcis rapport om, hvordan midlerne er brugt, og den risiko, der er involveret i afdelingen. Oprettelse af en god revisionsstrategi med målrettede mål kan hjælpe med at sikre, at nødvendige data er samlet for at skabe og gennemføre effektive løsninger på problemer. Hvis en afdeling for nylig har gennemgået gennemførelse af en plan for øget effektivitet, kan en revision også hjælpe med at bestemme, om målene i planen bliver opfyldt.

Når de revideres af en afgift agentur, som den Internal Revenue Service (IRS) i USA, en revisionsstrategi hjælper med at forberede og håndtere dette ofte vanskelige proces. Hvis en person eller virksomhed er revideret trods arkivering og betale alle skatter korrekt, vil revisionsstrategien fokus på at bevise dette faktum endeligt afsluttet. I tilfælde, hvor fejl, svig eller utilstrækkelige midler har medført skattemæssige problemer, vil en revisionsstrategi normalt fokusere på at skabe en rimelig løsning.

Uanset årsagerne til revision, det første skridt i enhver revisionsstrategi er at organisere alle relevante papirer, der vil være behov for. De fleste revisioner begynde med en meddelelse, der specifikt viser hvilke spørgsmål der er ved hånden, hvilket betyder, at skatteyderne bliver revideres, vil have et rimeligt klart billede af, hvilken type dokumentation vil være nødvendig. Det er også vigtigt at afgøre, om et selskab eller en skatteyder vil håndtere revision alene, eller beholde de tjenester af en skat advokat. Hvis planlægger at styre revisionen uden juridisk bistand, nogle strategier tyder også vælge kun én person at tale med IRS agent, med henblik på at skære ned på muligheden for modstridende udsagn.

Hvad er en medicinsk uredelighed Insurance Premium?
Hvad er Dødsfald fordele?
Hvad er Renteudgifter?
Hvad er fordelene ved Forecasting inflation?
Hvad er en misligholdelse af realkreditlån?
Hvad er en afgiftsfritagelse?
Hvad er det økonomiske ansvar?
Hvad er en acceleration paragraf?
Hvad er private realkreditlån?
Hvad er en Indretning realkreditlån?
Hvad er Pet Banks?

Leave a Reply

trade online