Hvad er en Roth IRA?

En IRA er en individuel pensionering konto. IRAS omfatter en særlig klasse af pensionering regnskaber i USA, som giver forskellige skattemæssige fordele, afhængigt af den valgte type af IRA. En Roth IRA beskattes som penge er føjet til det, som gør det muligt at udvikle uden yderligere beskatning og til at blive dyppet i med ingen beskatning.

En Roth IRA kan investeres i en række få strategier, herunder investeringsforeninger og traditionelle lagre. Når pengene er først investeret i en Roth IRA, er det føderalt beskattes baseret på den skatteklasse, der aktuelt lever i, noget, der kan være en ulempe for nogle forhold til en traditionel IRA. Når pengene er taget ud af Roth IRA, dog midler op til det beløb, lagt i det er altid føderale skat fri, og ofte helheden af ​​midlerne er fri for føderale skatter.

Der er også sanktioner forbundet med en Roth IRA og fratagelse af penge tidligt. Ved tilbagetrækning før pensionering, kan man pådrage sig både føderal skat og 10% direkte straf. Heldigvis er disse sanktioner ikke altid udløst, da der er undtagelser for sager som køber et hus eller betale for kollegiet. Der er aldrig en straf for at hæve penge op til det beløb, man har sat ind på kontoen, er sanktioner altid kun opstår, når tegningen på indtjeningen.

Den Roth IRA anbefales især til folk, der er i øjeblikket i en relativt lav skatteklasse og foregribe går på pension i en højere stillingsgruppe. Ved at betale skat, mens i en lav beslag, siger 15%, kan sådanne mennesker undgå potentielt langt højere skatter i deres alder for pensionering, hvis deres indkomst stiger tilstrækkeligt til at banke dem op i en højere stillingsgruppe, siger 40%. Med en traditionel IRA, hele deres indtjening – selv dem, de lægger væk, mens en 15% beslag – vil være beskattet med 40%, hvis det er den konsol, de er i, når de indløser deres IRA. Med en Roth IRA, men de betaler skat baseret på deres aktuelle beslag på hver investering interval, potentielt spare enorme summer, når de går på pension.

For at drage fuld fordel af en Roth IRA, må ens indtægt være inden for et bestemt interval, på grundlag af ægteskabelig status. Når indtægterne falder til under dette niveau, det beløb, en person kan bidrage til deres Roth IRA dråber, og når indkomsten stiger over en øvre cap, er de ikke længere lov til at sætte penge i en Roth IRA på alle.

Den Roth IRA er udtænkt af senator William Roth (R-DE), en finanspolitisk konservativ involveret i en række skattemæssige regninger. Siden deres starten har Roth IRAS blevet meget populært blandt forskellige grupper af mennesker, og de er en af ​​de mest almindeligt anbefalede investeringsstrategier for middelklassens arbejdstagere.

Hvad er Sælger Closing Omkostninger?
Hvad er en Cash & Carry Trade?
Hvad er de forskellige typer af pensionsordninger?
Hvad er en Roth IRA?
Hvad er forskellen mellem et hjem ansvarlig lånekapital og Line of Credit?
Hvad er sikret gæld?
Hvad er fordele og ulemper for Familie-lån?
Hvad er en direkte Bank?
Hvad er Telefon Banking?
Da vil jeg blive opkrævet Morarenter?
Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?

Leave a Reply

trade online