Hvad er en særlig vurdering?

En særlig vurdering er en form for ekstra gebyr eller skat, der kan opkræves på fast ejendom bedrifter, når disse bedrifter opfylder visse kriterier, som en offentlig enhed. Skatter af denne type er ud over det sædvanlige ejendomsskatter, og er normalt forbundet med nogle specifikke type projekt, der i sidste ende vil være til nogen gavn for grundejere. Det er ikke usædvanligt, at en særlig vurdering, der skal bruges som et middel til at skaffe kapital til at finansiere projekter, der resulterer i den offentlige forbedringer, der øger værdien af ​​de vurderede ejendomme over tid, hvilket skaber en situation, hvor ejerne er i stand til at sælge disse ejendomme for priser , der ville have været umulig uden disse forbedringer.

Et af de mere almindelige eksempler på, hvorfor en særlig vurdering kan opkræves har at gøre med at tilføje adgang til offentlige forbedringer til et boligområde. For eksempel, hvis en amtskommune eller sogn vælger at oprette et kloaksystem, der tillader enkeltpersoner, der bor i landdistrikter kompetence til at nyde de samme ydelser som indbyggere i byer og byer i området, kan den ekstra skat pålægges som et middel til at hæve den nødvendige finansiering til at betale for projektet. Gør det, betyder, at der ikke er behov for at øge de lokale salgs-skatter eller endog stige ejendomsskatter per se. Efter projektet er afsluttet, ejere af fast ejendom begynder at nyde fordelene ved det nye system, herunder at se markedsværdien af ​​deres ejendomme stige.

Forskellige nationer håndtere processen med særlig vurdering på forskellige måder. I USA, er et område, der er målrettet til denne type af ekstra skat kendt som en særlig vurdering District. For at holde processen ensartet inden for en given nation, må kommuner og andre jurisdiktioner overholde love og regler fastsat på nationalt plan med henblik på for beskatning med at være lovligt. Typisk, skal borgere, der bor i distriktet skal anmeldes på forhånd, at den særlige afgift vil blive opkrævet for den kommende afgiftsperiode, der giver dem tid til at gøre forberedelser. Det er ikke usædvanligt for den særlige vurdering skal vises som en del af den årlige ejendomsskat anmeldelse, med størrelsen af ​​den særlige skatteordning, der er anført separat fra den standard ejendom, der er baseret på bedømmeren værdiansættelse af ejendommen.

En alternativ tilgang til særlig vurdering indebærer udstedelse af hvad der er kendt som særlig vurdering obligationer. Her ejere af fast ejendom samt andre har mulighed for at købe ind i obligationsudstedelsen, tjener en lille smule tilbage i bytte for deres økonomiske støtte. Denne tilgang er ofte udnyttes, når der er begrænsninger i brugen af ​​en særlig skat til at finansiere et projekt, og er nogle gange den foretrukne metode i nogle distrikter, da det ikke undgå den stigmatisering, der er undertiden knyttet til ideen om at betale endnu en form for beskatning.

Hvad er en finansiel indvirkning?
Hvad er de bedste måder at sænke en gas-og elregning?
Hvad sker efter en Savings Bond Løbetid Dato?
Hvad er de bedste tip til Financial Crisis Management?
Hvad er de bedste tips til Tracking Udgifter?
Hvad er en Vostro-konto?
Hvad er SMS Banking?
Hvad er de grundlæggende Day Trading Regler?
Hvad er en finansielle oplysninger?
Hvad er en global ETF?
Hvad er fordelene af råvare penge?

Leave a Reply

trade online