Hvad er en salgskvote?

Salget kvoten er noget, bruges i mange miljøer, hvor varer og tjenesteydelser solgt. Det er hovedsageligt en målbeløb af salget, der kan vurderes på daglig, ugentlig eller månedlig niveau. Hele solgte enheder (f.eks butikker) kan have en kvote, de skal forsøge at mødes hver måned og individuelle sælgere vil sandsynligvis også have en salgskvote. Et middel til vurdering af ydeevnen i sælger er ved at se på deres evne til at ramme målet på regelmæssig basis, eller at overskride den.

Når folk taler om højtryks-atmosfære af beskæftigelsen i salget, er det ofte på grund af denne salgskvoten. De sælger kan vide eller føle, at et job er konstant på linien, hvis de ikke sælge en bestemt mængde produkt eller en bestemt dollar beløb hver måned. Nogle sælgere desuden arbejde på provision, hvilket betyder, at de ikke får udbetalt, hvis de ikke sælger, eller andre kan arbejde på et draw versus provisionsbasis, hvor deres lønstigninger, hvis de opfylder bestemte kvoter. Det er sikkert rigtigt, at kvoter, der bruges til at motivere de sælger, og faktisk en hel salgsenhed, da en butik af nogen art kan have til at opfylde månedlige kvoter. Svigt i en eller flere personer til at mødes kvoterne kunne true arbejdspladser af ledere Ud over at øge sandsynligheden for, at sælgere ville miste deres job.

Dette er undertiden uheldigt, da ikke alle salg er fastsat kvoter for realistisk eller velovervejet. For eksempel findes der mange butikker kvoter for hver sælger. Alligevel job i detailhandlen kan kræve mere end at være på gulvet hjælpe kunderne. Detail-arbejdstager, der bliver tygget ud af en leder for ikke at opfylde en kvote efter at have tilbragt en uge strømpe nyt tøj virkelig kan næppe bebrejdes. Target salg beløb bør sættes på, hvad der er realistisk for sælger, og anmodninger om at udføre arbejde relateret til salget bør svare til en justering i kvote.

På samme måde kan en salgskvote ikke være realistisk, hvis den ignorerer de økonomiske tendenser. Downtrends i økonomien, der er væsentlig kan ændre den måde, de normale køber opfører sig, og måske endda resultere i langt færre gående trafik. Bilen sælger muligvis ikke opfylder en kvote for at sælge x antal biler pr måned, hvis ingen besøger forhandler, og det kan ikke være sælgerens skyld. Realistisk natur af kvoten er vigtig, og samtidig inspirere mennesker til at opfylde målene, kan det være ineffektiv når folk målsætning salg er sat for højt.

På den anden side af medaljen, kan en salgskvote betyder meget lidt, hvis der ikke er nogen belønning for at møde eller konsekvenserne, når det er aldrig opfyldt. Når ledere eller ejere fastsatte kvoter, men undlader at følge op med medarbejdere, har de givet den salgsmedarbejder noget at stræbe efter i det daglige eller månedlige arbejde. Selv om kvoterne ikke strengt håndhævet som en betingelse, som den efterfølgende beskæftigelse foregår, har de brug for at blive talt om, og medarbejdere kan drage nytte af gennemgangen af ​​deres evne til at opfylde kvoter. I salget er der altid plads til forbedringer og kvoterevision kan i høj grad hjælpe med medarbejderudvikling.

Hvad er en IT Asset Inventory?
Hvad er de bedste tip til Forex Margin Trading?
Hvad er en Faldende Triangle?
Hvad er en service Fee?
Hvordan evaluerer jeg Stock ydeevne?
Hvad er en PIN-kode?
Hvad er en Tax Identification Number?
Hvad er en margin call?
Hvad er SMS Banking?
Hvad er de bedste tip til styring af finansielle fare?
Hvad Er Reinsurance traktaten?

Leave a Reply

trade online