Hvad er en samlet gæld til Total Asset Ratio?

Den samlede gæld i forhold til samlede aktiver forholdet – også kendt som den gæld og de samlede aktiver-forholdet – en risiko måling regnemetoder, der anvendes til at afgøre, hvilken del af aktiverne virksomheden finansieret med gæld. I sin grundlæggende form, er forholdet ganske bred, idet den omfatter både kort-og langfristede gæld divideret med alle aktiver, immaterielle og materielle. Det er en almindelig måling beregnes af interessenter i virksomheden, og dem uden for virksomheden. Virksomheder med en høj grad af lånefinansiering i forhold til aktiver ses som mere risikofyldt end de selskaber, med mindre gæld.

For at beregne den samlede gæld til de samlede aktiver forhold, oplysninger fra et selskabs balance er nødvendig. Denne finansieringsoversigt giver et øjebliksbillede af virksomhedens økonomiske velstand på et bestemt tidspunkt. Hvis en virksomhed har samlede aktiver på $ 1250000 US Dollars (USD) og $ 1500000 USD i samlede gæld for året, der slutter december 2010, selskabets samlede aktiver til de samlede gældskvote er $ 0,83 USD. En anden måde at sætte dette udsagn er for hver $ 1 USD i aktiver, selskabet har $ 0,83 USD i gæld. Hvis virksomheden skulle mislykkes, og behovet for at likvidere sine aktiver til at betale kreditorerne, ville mere end tre fjerdedele af selskabets aktiver gå til at afbetale gælden.

For at sænke den samlede gæld til de samlede aktiver-forholdet, vil et selskab nødt til at finde en anden måde at købe aktiver. Andre valgmuligheder omfatter betaling for aktiver med kapital genereres fra normale forretningsmæssige drift, sikre private equity investeringer fra private opfindere eller udstedelse af aktier. Mens den første mulighed er normalt den sikreste, omend sværere at udrette, de to sidstnævnte muligheder stadig er at foretrække i forhold til ved hjælp af gæld. En væsentlig bonus for at bruge egenkapital til at finansiere virksomhedens drift kommer fra aktionærer, der har begrænset repræsentation i løbet af en virksomhed likvidationen. For eksempel, hvis en virksomhed har $ 750,000 dollars i gæld og $ 500.000 USD i egenkapitalen kreditorer skylder de 750,000 $ USD vil modtage første udbetalinger fra likvideret aktiver. Investorer med de $ 500.000 USD i egenkapitalen, kan modtage ingenting, hvis ingen kapital rester fra konkurs.

En ulempe at dette forhold er, at det ikke angiver, hvorledes virksomheden planer om at bruge de lånte midler. Brugere af den samlede gæld til de samlede aktiver forholdet bliver nødt til at afgøre, om virksomheden køber kortsigtede eller langsigtede aktiver. Brug af lånt kapital til kortfristede aktiver, kan være et tegn på penge problemer i virksomheden. Langfristede aktiver skal hjælpe virksomheden at øge sin økonomiske velstand gennem mersalg og højere kapital generation af producerede varer og tjenester.

Hvad er Finans Factoring?
Hvad er en cash flow?
Hvad er de forskellige Financial Management Concepts?
Hvad er et finansielt aktiv?
Hvad er sølv runder?
Hvad er et marked portefølje?
Hvad er kontoudtog?
Hvad er nettodriftsaktiver?
Hvad er efterspørgsel Billing?
Hvad er en forsørgerbyrde?
Hvorfor Banker Hold Kontrol?

Leave a Reply

trade online