Hvad er en Second Chance checkkonto?

En ny chance checkkonto er en type af checkkonto designet til dem med dårlig kredit og en historie af ekstremt dårlige resultater med traditionel kontrol af regnskaber. Udbydere af ny chance lønkonti ofte kræver strengere bevis for indkomst og pålidelighed forud for åbningen en sådan konto samt vedligeholdelse af et minimum balance. Ofte er der brug for en ny chance checkkonto er dem, der er noteret på ChexSystems, et bibliotek af mennesker med en historie af hoppende kontrol eller løbende overdrawing deres konti.

Fra kontohaverens synspunkt, kan en ny chance checkkonto være nyttig for både at skrive og indløsning af checks samt til reparation af hans eller hendes kreditværdighed. En historie hoppende checks kan være til skade for en persons evne til at navigere i hverdagen, og den anden chance regnskab giver en mulighed for rehabilitering. rehabilitering, dog kan komme med en pris.

Banker, der tilbyder ny chance kontrol af regnskaber gør det, fordi sådanne konti muligt for dem at tilbyde vital service til et segment af befolkningen, som ikke har noget andet alternativ. Bankerne afgift årlige, halvårlige eller månedlige gebyrer for opretholdelsen af ​​sådanne konti. De kan også kræve kontohavere at bevare et minimum checkkonto balance og medføre væsentlige honorarer eller sanktioner for saldi, der falder under det forudbestemte minimum.

Sådanne sanktioner, kritikere hævder, kan være til skade for dem, der allerede har vist dårlige resultater med privatøkonomi. Fortalere gjort gældende, at ny chance kontrol af regnskaber giver et tiltrængt avenue for kontohavere med dårlig kredit og bank ydeevne til rehabilitere deres regnskaber. Fortalere også nævne skrappere sanktioner indført af banker for ny chance konti som en nøglefaktor i at hjælpe kontohavere ordne deres dag-til-dag finansielle vaner.

På det praktiske plan, driver en ny chance checkkonto – bortset fra sanktioner og begrænsninger – ikke anderledes end en almindelig checkkonto. En kontohaver, der stadig besidder et kontonummer, en routing-nummer, og et checkhæfte med kontroller, der er hædret som dem fra traditionelle kontrol af regnskaber. Indehaveren af ​​en ny chance konto skal også balance sit checkhæfte med jævne mellemrum for at sikre den konto, stabilitet og optimal ydeevne. Nogle banker tilbyder endda lignende frynsegoder, såsom check-kort og gebyrfrihed for elektronisk direkte indbetalinger krediteres med jævne mellemrum, at ny chance kontohavere, ligesom de gør for traditionelle kontohavere.

Hvilken rolle spiller glidende gennemsnit i Teknisk Analyse?
Hvad er en vejskat?
Hvad er et forsikringskrav?
Hvad er Investment Property Mortgage priser baseret på?
Hvad er et tredje marked?
Hvad er Cykel Forsikring?
Hvad er Accounting Principles?
Hvad er fordelene til at modtage en Online Electric Bill?
Hvad er en sekundær modtageren?
Hvad er et betalingskort?
Hvad sker efter en Savings Bond Løbetid Dato?

Leave a Reply

trade online