Hvad er en Security Trustee?

En sikkerhedsadministratoren er en person eller institution, der besidder værdipapirer på tilliden til et syndikat af kreditorer i en finansiel transaktion, som en securitisering. Der er en række grunde til, at skyldnere kan vælge at bruge en tillid for at skaffe kapital og andre typer af finansielle transaktioner. Mest almindeligt er denne fremgangsmåde anvendes, når der er så mange kreditorer, der er involveret, der giver hver en interesse i individuelle værdipapirer til sikkerhed for gælden ville være praktisk umuligt.

Skyldnere kan sætte en række af forskellige aktiver i tillid med henblik på at sikre en kredittransaktion. Dette kan omfatte titler til fast ejendom og andre aktiver, investeringer, bankkonti, og så videre. Sikkerhedsadministratoren er ansvarlig for forvaltningen af ​​tillid og styre indholdet ansvarlig på vegne af både skyldneren og kreditorerne. Hver af de kreditorer der er involveret i transaktionen, har en økonomisk interesse i den tillid, snarere end i enkelte aktiver.

Hvis transaktionen går glat og debitor udledninger gælden, er den tillid opløst, og ejendomsretten til indholdet, er returneret til debitor. Hvis der er et problem, er sikkerhedsadministratoren beføjelse til at afskærme på den tillid, afvikle det og distribution af provenuet til kreditorerne. Kreditorer modtager aktier i overensstemmelse med deres interesser

en person, der ejer 50% af en tillid, for eksempel, at få ville halvdelen af ​​provenuet af afskærmning salg efter afgifter er betalt, herunder honorarer til sikkerhedsadministratoren.

For kreditorerne, er der fordele og ulemper ved at være involveret i et syndikat med en Sikkerhedsadministratoren der ejer de aktiver. Dette kan være sikrere i nogle indstillinger, som administratoren kan handle meget hurtigt at løse manglende betaling af gæld og andre spørgsmål. På den anden side kan have til at dele interesser med øvrige kreditorer reducere mængden af ​​udbetaling, hvis tilliden er til at blive likvideret. Sikkerhedsadministratoren er ansvarlig for at sikre, at de fælles interesser ikke overstige 100% af den tillid og for at holde aktiver, der fysisk sikret, mens tilliden er i kraft for at undgå tab, men trustees kan ikke styre markedskræfterne og værdien af ​​aktiver i tillid kan vælter levetiden af ​​tillid.

Sikrede transaktioner kan være meget store, og den er ikke ualmindeligt at se finansielle institutioner eller private virksomheder, der optræder som sikkerhed formueforvaltere, snarere end individer. At forvalte en stor tillid kan kræve en række færdigheder ud over de tjenesteydelser af support-medarbejdere til at overvåge den tillid og bliv informeret om enhver udvikling med potentiale til at påvirke den tillid, eller forholdet mellem debitorer, kreditorer og kurator.

Hvad er en rate gæld?
Hvor lang tid tager Konkurs processen tage?
Hvad er finansiel misbrug?
Hvordan er ugentlige Ledigheden Fordele Bestemt?
Hvad er forskellige typer af bankkonti?
Hvad er en 457b?
Hvad er en bank Obligationslaan?
Hvad er et mæglerfirma?
Hvad er en golfturnering Fundraiser?
Hvad er økonomistyring?
Hvad er en margen Rate?

Leave a Reply

trade online