Hvad er en sekundær modtageren?

En sekundær støttemodtager er en bestemmelse, der ofte findes i mange sidste vilje og testamente. Denne type af modtageren identificeres som den person eller enhed, der vil blive tildelt de pågældende aktiver, bør den primære støttemodtager er ude af stand til at modtage disse aktiver. Nogle gange refereret til som et kontingent støttemodtager, vil den sekundære modtager normalt arve aktiver nævnt i tilfælde af, at den primære støttemodtager er gået væk eller er forhindret i at svare på nogle måde, der gør det umuligt at overtage kontrollen af ​​den tildelte aktiver.

Den mest typiske arrangement for en sekundær støttemodtager er at identificere denne sekundære enkelte i tilfælde af, at den primære begunstigede skulle dø, før koncessionsgiveren passerer væk. For eksempel, hvis de involverede aktiv er provenuet fra en livsforsikring planen kan den forsikrede udpege en ægtefælle som den primære modtager samtidig identificerer et barn som de betingede eller sekundære modtageren. I dette scenario skulle ægtefællen predecease den forsikrede, da forsikringsselskabet vil tildele provenuet fra planen om at barnet er nævnt i vilkårene i politik.

At vælge at identificere en sekundær modtager er ofte en god måde at sikre, at aktiverne i den afdøde er fordelt på en måde, der er i overensstemmelse med den sidste ønsker koncessionsgiveren. Tilføjelse af denne yderligere instruktion til et testamente eller forsikring kan også bidrage til at minimere risikoen for konkurrencer af de vilkår, især når den primære støttemodtager er også afgået ved døden. På grund af den særlige karakter af denne tilgang, er der mindre mulighed for andre at lægge et krav på aktiver, blot fordi en primær modtager også er gået bort. Ud fra dette perspektiv, kan arrangementet at gøre afregne anliggender ejendom langt lettere og forebygge længerevarende forsinkelser i forbindelse med udførelsen ønsker den afdøde.

I mange tilfælde kan det være muligt at udpege mere end en sekundær modtager. For eksempel, hvis det primære modtageren er en ægtefælle, og parret har to børn kan både de børn blive navngivet som kontingent modtagere, der deler ligeligt i de ydelser fra livsforsikring planen eller de aktiver, der er nævnt i den sidste vilje og testamente. Advokater, der er velbevandret i den gældende lovgivning om sidste testamente og testamente, kan rådgive klienter om den bedste måde at bruge begrebet en anden støttemodtager at sikre, at alle aktiver bliver tildelt i henhold til kundens ønsker.

Hvad er en luft Conditioner Tax Credit?
Hvordan jeg Lavere min mobiltelefon Bill?
Hvad er fordelene ved en frihedsstraf konto?
I Finans, hvad stempelafgift?
Hvordan vælger jeg den bedste Cash Management Software?
Hvad er Uindspillede Passiver?
Hvad er en Freehold Estate?
Hvad er glas Insurance?
Hvad er en elektronisk Check?
Hvad er en BNP-deflatoren?
Hvad er de bedste kilder til Short Sale Hjælp?

Leave a Reply

trade online