Hvad er en Short-Term Bond ETF?

På kort sigt obligation ETF er en særlig form for fond, der spiller på en bestemt strategi for at investere i kortfristede gæld. De børshandlede fond eller ETF, er en slags “flydende fond”, der bliver handlet på markedet på samme måde som en aktie eller offentligt handlede aktier. Ved hjælp af en kortsigtet obligation ETF kan være en måde at komme ind og ud af et kortfristet gæld sektor hurtigt og nemt.

Nogle af funktionerne i de fleste ETF’er appellerer til investorer og erhvervsdrivende, der kan lide den måde, aktiemarkedet fungerer dag-til-dag. Disse personer kan ofte købe og eller trækker ud af midler uden at nogle af de krav i mere langsigtede eller mere formelt diversificerede instrumenter. Stor online-børsmæglerselskaber endda tilbyde nem og nogle gange rabat eller gratis ETF handler.

For begyndere er det en god idé at se på, hvordan de kortsigtede obligation ETF er forskellig fra alle de andre former for ETF’er tilgængelige via en mægler. Først ETF’er kommer i mange forskellige “smagsvarianter

“De fleste af dem repræsenterer komplekse bundter af aktier og værdipapirer i de sektorer eller nicher på markedet, at de er opkaldt efter. Der er ædelmetaller ETF’er og andre råvarepriser ETF’er. Der er i øjeblikket ETF’er baseret på de værdier af nationale midler. Der er regulære lager ETF’er med bundter af lagre i forskellige sektorer, og der er fond ETF’er baseret på obligationer.

Den korte obligation ETF byder på lidt mindre risiko for erhvervsdrivende, som ønsker at deltage i obligationsmarkedet. Kortere obligationer ofte har mindre risiko for långiver eller obligationsejeren end længere sigt obligationer, hvor chancen for misligholdelse kan være betydeligt større over tid. Enhver form for obligation har sin egen rente, hvilket giver gevinster for obligationsejeren.

De, der ønsker at blive involveret i kortfristede obligationer ETF’er kan holde sig til amerikanske statsobligationer, en mere pålidelig type obligation, der har en lavere chance for misligholdelse. De kan også blande disse obligationer med kort sigt virksomhedsgæld muligheder ved at vælge blandet kortsigtede obligationer ETF’er. Valg mellem kommunale og corporate korte obligationer er et af de kritiske beslutninger for investorer, der ved, at de ønsker at være på kort sigt obligationsmarked.

Realistisk set, investorer nødt til at se på et par afgørende ting med korte obligationer ETF’er og lignende tilbud. De er nødt til at se på, hvad chancerne er, at enhver obligationsudsteder, regering eller virksomheder, vil som standard i løbet af lånets løbetid. De er nødt til at se på omkostningerne i form af bekostning nøgletal eller administrationsgebyrer. De har også for at se, hvordan en bestemt kortsigtede obligationer ETF vil passe ind i alle deres andre investeringer bedrifter. Teknisk analyse og god dømmekraft kan gøre på kort sigt obligation ETF’er arbejde for en enkelt investor, der er interesseret i denne form for økonomisk engagement i kortsigtede gæld.

Hvad er et magasin Fundraiser?
Hvad er virtuelle kreditkort numre?
Hvad er Muni lukkede fonde?
Hvad er et udskudt Charge?
Hvad er fremmede investeringspolitik?
Hvad er genkøbsværdi?
Hvad er en bankcheck?
Hvad er et booking gebyr?
Hvad er investment-grade obligationer?
Hvad er en con kunstner?
Hvad er de forskellige former for vederlag Systems?

Leave a Reply

trade online