Hvad er en sidelomme?

En sidelomme er en særlig betegnelse, der anvendes til illikvide aktiver i en hedgefond at adskille dem fra andre investeringer i fonden. Fondens ledere kan placere aktiver i en sidelomme til enhver tid. Medlemmer af fonden får særlige aktier, der afspejler deres interesse i disse investeringer. Folk, der slutte sig til den fond, efter at lederen opretter sidelomme vil ikke være berettiget til en andel i provenuet, når disse aktiver er likvideret. Tilsynsmyndigheder overvåge adskille investeringer på denne måde for nogen tegn på mistænkelig adfærd.

Der er en række årsager fondsforvaltere skabe sidelommer. Når en fond, der indeholder en blanding af flydende og illikvide investeringer og et medlem af fonden beslutter at opsige sin stilling med fonden, skal lederen betale, men værdien bestemmelse kan kompliceres af illikvide aktiver. Det er muligt den person, forlader fonden, kan ikke få en fair værdi for sine aktier, og lederen skal også til at afvikle flere aktiver til at dække værdien af ​​illikvide aktiver. Hvis værdien skøn er forkert, kan den person være over eller underbetalt. I tilfælde, hvor folk trækker ud, og få mere penge end de fortjener, betaler de resterende medlemmer af fonden prisen.

Ved at adskille sig svært at værdien og likvidere aktiverne, kan det fondsforvalter beskytte interesserne for alle medlemmer af fonden. Værdien af ​​likvide aktier i fonden kan udbetales, når nogen blade, med et løfte om fremtidig betaling, når sidelomme er likvideret. Dette gør det muligt for lederen at beholde disse aktiver så længe som nødvendigt for at få den bedste værdi for dem.

Denne praksis kræver mere bogholderi. Fondsadministratoren nødt til at holde styr på, hvem der ejer aktier i sidelomme, og hvem der ikke gør. Som folk deltage i fonden, de har aktier i den største del af fonden, men ikke nogen side lommer, og deres medlemskab skal også spores i overensstemmelse hermed.

Et problem med den praksis at skabe sidelommer at isolere investeringer er misbrug af denne praksis for at give særlige frynsegoder til visse medlemmer af fonden, eller til at forvrænge værdiansættelsen af ​​fondens. Sidelomme investeringer værdiansættes hver for sig end den vigtigste fond og fondsadministratoren kunne isolere problemaktiver at gøre fonden ser sundere end det er. Fonden ledere kan blive idømt en bøde for ikke at bruge denne investering værktøj korrekt, og især fremtrædende sager vil normalt være et emne til diskussion i finansielle publikationer, advare investorer til dårlig ledelse på den del af en særlig fond.

Hvad er sikret gæld?
Hvad er Carbon Finance?
Hvilke faktorer bestemmer Råvarepriserne?
Hvad er Free Enterprise?
Hvad er et derivat Security?
Hvad er en Thrift Bank?
Hvad er forskellen mellem skatteunddragelse og skatteunddragelse?
Hvad er forbindelsen mellem vareforbrug og vareforbrug?
Hvordan finder jeg ud af dagsværdien af ​​afledte finansielle instrumenter?
Hvordan opbygger jeg en stærk Fixed Income portefølje?
Hvad er en kommerciel bank?

Leave a Reply

trade online