Hvad er en simpel forrentet lån?

En simpel rente lån er et lån, hvor renterne, der er akkumuleret er beregnet udelukkende baseret på den oprindelige lånte beløb, et beløb, der er kendt som det vigtigste. Det samlede beløb betalt tilbage fra en simpel forrentet lån ville så være den vigtigste lånte beløb plus eventuelle renter har indtjent over en vis mængde tid. En simpel forrentet lån er mest almindeligt set i forhold til bil-lån, men det kan bruges i enhver type lån situation.

I modsætning til en simpel rente lån, er rentes rente lån, som regel en dyrere løsning. En renters rente lånet ikke oplader kun renter på de vigtigste, men også gebyrer eventuelle renter på tidligere påløbne renter. For eksempel, hvis nogen lånte $ 100 US-dollar (USD) fra en bank og blev opkrævet renters rente ville interessere påløbe over en periode og på et tidspunkt, ville yderligere interesse blive tilføjet. Hvis påløbne renter er $ 10 USD, og ​​derefter efter en vis frist, der er beregnet for interesse ville så blive $ 110 USD, idet det antages intet var blevet betalt tilbage i løbet af denne tid.

Simple forrentede lån kun ville opkræve renter baseret på den oprindelige $ 100 USD og vil ikke indeholde nogen andre påløbne renter. På et grundlæggende niveau, er det enkle forrentet lån at foretrække, i hvert fald med hensyn til bil-lån. Boliglån arbejde lidt anderledes, og simple lån er ikke altid den bedste løsning.

For boliglån, er der andre lån valgmuligheder, der rent faktisk kommer ud billigere på grund af den måde, hvorpå renter beregnes. I et standard realkreditlån, er renten som regel beregnet på månedsbasis, mens den simple lånet rente beregnes på daglig basis. Når de lægges over tid, er mere rentebetaling lavet med den simple forrentet lån, under forudsætning af den procentvise sats til forrentning af begge lån er den samme. Det beløb i forskel, øger jo højere procentdel af ladede interesse.

Der er andre måder en simpel forrentet lån kan koste mere. En almindelig måde, hvorpå dette sker, er med gebyrer, enten for at betale lånet off tidligt eller for at betale det sent. For eksempel, normalt et typehus realkreditlån er en afdragsfri periode til at betale for sent, men interessen er påløbet dagligt i en simpel rente lån, yderligere renter tilfalder hver dag, betalingen er forsinket.

Selvom det ikke så almindeligt mere, vil nogle lån opkræve et gebyr for at afdrage lånet tidligt. Nogle kontrakter for lån har det skrevet i, at en vis mængde, som regel en mængde, der var beregnet til at være de samlede penge skylder over en bestemt periode, skal betales, og hvis betalte tidligt, vil mængden normalt være mindre end det aftalte beløb. Et gebyr for tidlig betaling, ofte temmelig store, bliver så pålagt. De fleste simpel rente lån, medmindre den enkelte har dårlig kredit, er ikke som dette, men det altid kan betale sig at læse det med småt.

Hvad er et kreditkort balance overførsel?
Hvad er det økonomiske ansvar?
Hvad er Prisoverkommelighed Index?
Hvad er en Revenue Center?
Hvad er en kommerciel bank?
Hvad er en Slush fond?
Hvad er Asset Auktioner?
Hvad er et certifikat for deltagelse?
Hvad er Bank Vederlag?
Hvad er de forskellige udgifter modeller?
Hvad er Private Investment Banking?

Leave a Reply

trade online