Hvad er en simpel gældsbevis?

En simpel egenveksel er grundlæggende enighed mellem to parter, der er nævnt som producent og betalingsmodtager. Den maker, vil betale tilbage et bestemt beløb til betalingsmodtageren, eller långiver, på eller før en bestemt dato, eller når du modtager en anmodning fra modtageren til at gøre det. Dette adskiller den fra en simpel IOU, som ikke angiver en periode for tilbagebetaling af det lånte beløb. En simpel egenveksel normalt for en mindre sum penge, og typisk kun kræver meget grundlæggende oplysninger.

Mest enkle egenveksler, der omtales som en note, der skal betales i den regnskabsmæssige verden, der bruges mellem venner, familie, og for mindre virksomheder lån administreres af banker. De er en minimal, basale aftale, der typisk omfatter mindst princippet lånebeløbet, interesser, der vil blive tilføjet, og den dato, hvor lånet skal tilbagebetales. De fleste egenveksler vil tilføje mere relevant information samt, såsom adresser og social sikring eller kørekort numre. Nogle vil inkludere ekstra betingelser, såsom hvad der ville opstå, hvis maker dør eller hvad der vil ske i tilfælde af misligholdelse. Uanset, hvilke oplysninger der er tilføjet, begge parter nødt til at kvittere for, at det forpligtende.

Ligesom lån, kan simple egenveksler være med eller uden sikkerhed. Sikret noter vil omfatte nogle type ejendom sat op som sikkerhed og oftere bruges i mindre personlige forretningsaftaler. Usikrede noter har ikke dette krav, og de er oftere ses mellem slægtninge eller venner. Uanset hvad, er både sikrede og usikrede simple gældsbreve betragtes som lovlig kontrakter, hvis korrekt udfyldt.

Oprindelsen af ​​den simple gældsbevis har været spores flere tusinde år. Det har ikke ændret sig så meget i den tid, undtagen for måske tilføjelsen af ​​Skaberens og eventuelt modtagerens adresse og andre unikke, identificerbare oplysninger. Gennem historien, har den simple egenveksel endda været brugt i nogle lande og jurisdiktioner som lovligt betalingsmiddel, selv om det ikke er særlig fremherskende i dag.

En fordel, bortset fra let ved hjælp af et simpelt gældsbrev er tilgængeligheden af ​​prøver til download. Mange lovlige steder har prøve dokumenter, der enten er meget basale eller specifikke for en lokal jurisdiktion. De fleste downloads er gratis men hvis du ønsker en mere specifik note, kan det koste et mindre gebyr. Når nogen penge bliver lånt, selv mellem venner og familie, er der ingen grund til ikke at underskrive en simpel gældsbevis. Det kan undgå forvirring, vrede, og eventuelle juridiske omkostninger.

Hvad er ETF Asset Allocation?
Hvad er en usikret Bond?
Hvad er ADP / AVS-test?
Hvad er en erhvervsejendom?
Hvordan vælger jeg den bedste high-yield virksomhedsobligationer?
Hvad er et certifikat for deltagelse?
Hvad er et lån?
Hvad er likvide aktiver?
Hvad er Cash Collateral?
Hvad er Maltitol?
Hvad er långivere pant forsikring?

Leave a Reply

trade online