Hvad er en simpel låneaftale?

En simpel låneaftale er en generel form for juridisk dokument, der etablerer formelle parametre for et lån arrangement mellem en långiver og en låntager. Generelt kan den simple låneaftalen gælder for mange forskellige typer af uformelle eller ligetil udlån i modsætning til de kunstfærdige, komplekse dokumenter ofte udarbejdet af store erhvervskunder långivere. Simple låneaftaler kan falde juridiske og administrative omkostninger, lade låntagere mere bevidste om, hvad de har underskrevet, og hjælpe med at undgå nogle specifikke problemer og konflikter over lånets løbetid.

Nogle af, hvad der definerer en simpel låneaftale er relateret til, hvad det omfatter normalt ikke. I modsætning til nogle komplekse låneaftaler, vil en simpel låneaftale som regel ikke omfatter variabel eller variabel rente. Lån med variabel eller variabel rente kan efterlade låntagere forvirret af udsving i de månedlige betalinger. Variable renter kan betyde, at et lån bevæger sig langs med en lav månedlig ydelse kun “eksplodere” gæld i det, der kaldes en “ballon betaling.” En simpel låneaftale kan undgå alt dette med en simpel fast rente.

En anden ting, simple låneaftaler generelt vil ikke omfatte, er omfattende sanktioner for ikke-overensstemmende betalinger. Nogle komplekse lån omfatter forudbetaling sanktioner, renter bøder for tidligt betalinger, eller andre små detaljer som regel designet til gavn for långiver økonomisk. I en simpel låneaftale, er der generelt mere alsidighed til månedlige betalinger, der gælder for interesse såvel som det vigtigste af et lån.

En simpel udlån aftale kan også blive afskrevet anderledes end en konventionel lån eller realkreditlån. Mens lån amortisering gør det nemt at etablere månedlige betalinger, kan denne type lån sporing faktisk gøre det sværere at se, hvordan betalinger anvendelse på renter og hovedstol. Simple låneaftaler vil ofte tage stien mindst modstand i forbindelse med betaling optegnelser, der gør hele situationen så klart som muligt for både låntager og långiver.

I mange lande, hvor skrupelløse udlån selskaber er ved at skabe vildledende tilbud gøre låneaftaler kompleks og juridisk uigennemsigtig, er en simpel låneaftale meget efterspurgt, ikke kun for låntagere, men for forbrugerne advokater og offentlige reguleringsorganer. Forskellige nationer beskæftige sig med udlån forskrifter i en række forskellige måder. Nogle regulering af agenturer vil sætte deres blik på at fremme en simpel låneaftale som en måde til effektivt at regulere långivere.

Hvad er en selvangivelse?
Hvad er en likviditet?
Hvad er en forventet Return?
Hvad er Trend Analysis?
Hvad er en Bullet Trade?
Hvad er Limning Forsikring?
Hvad er personlig rigdom?
Hvad er en Pro Forma faktura?
Hvad er en universalarving?
Hvad er den bedste måde at stoppe udgifter?
Hvad er Return of Premium Life Insurance?

Leave a Reply

trade online