Hvad er en skat Arbitrage?

Skattearbitrage er den proces, hvorved en person eller virksomhed er omfattet af en transaktion, der giver dem gunstige skattemæssige vilkår. Dette kan ske fra transaktioner, der foregår på steder, der er kendt som skattely, som tilbyder bedre skatteprocenter end andre steder. Desuden kan skattearbitrage opnås ved at udnytte love, sted skatter på forskellige indtægtsstrømme på forskellige måder og giver mulighed for visse skatter, der skal udskydes eller endda undtaget. Selv om sådanne arbitrage kan være en fælles måde at drive forretning på, kan nogle af disse metoder være ulovlige, og endog sårende for økonomien som helhed.

Forskellige afgifter er blevet opkrævet af lande og kommuner i tusinder af år som et middel til at betale for offentlige projekter og finansiering regeringen operationer. Der er ingen universel skat kode, men, hvilket betyder, at forskellige regler og love gælder afhængigt af placering og type transaktion, der gøres eller indkomst, der indtjenes. Enhver, der drager fordel af disse forskelle, hvilket ofte kan være betydelige, anses for at være under den brede paraply, hvad der udgør skattearbitrage.

Brugen af ​​skattely er en almindelig form for skattearbitrage til rådighed for både enkeltpersoner og virksomheder. Hvis nogen kan hævde, at indkomsten er sket i et område med lavere skatteprocenter end den, hvor han befinder sig, kan han drage nytte af forskellen. Af samme grund, undertiden virksomheder forsøger at knytte deres udgifter til særligt høje skattesatser, da det ville tillade dem at foretage større fradrag på selvangivelsen.

Derudover giver de love, som er knyttet til den indkomst, der genereres af forskellige aktiver moden muligheder for skattearbitrage. Sådanne arbitrage kan være så enkelt og banalt som den praksis af personer at gøre investeringer i pensionskonti der akkumulerer skattefrie renter. Der er også forskelle i den måde, at skatter akkumulerer på forskellige aktiver, som fast ejendom mod bestande, der kan udnyttes af kyndige investorer. Som en kendsgerning, er mange investering teknikker udelukkende konstrueret med henblik på skatteunddragelse, der kan forbedre afkastet af investeringen.

Et problem med skattearbitrage er, at hvis alle forpligter det, da nogen i sidste ende skal betale for alle de skatter, der er undgået eller udskudt. Dette kan placere et stort pres på en økonomi, især på tidspunkter, hvor andre omstændigheder, der allerede er en udbredt økonomisk pres. Der er også mange enkeltpersoner og selskaber, der forpligter sig arbitrage i usmagelige måder, der ikke overholder den gældende skattelovgivning.

Hvad er en Equity Warrant?
Hvordan vælger jeg den bedste Tax Planning Software?
Hvad er en velkonsolideret selvangivelse?
Hvad er Uindspillede Passiver?
Hvad er Tier 1-kapital?
Hvad er en Cash & Carry Trade?
Hvad er en Glamor Stock?
Hvad er forholdet mellem pengemængde og inflation?
Hvad er fleksibel Spending Kontoadministration?
Hvad er et kapitalindskud?
Hvad er en livrente død fordel?

Leave a Reply

trade online