Hvad er en skat Ledger?

En afgift ledger giver plads til at registrere oplysninger af relevans for skatter, for at lette registrering i løbet af året. Det kan omfatte felter for indkomster, fradrag, betalinger til skatte-agenturer og andre data, der kan være vigtige for skattemæssige regnskab. Ved hjælp af en hovedbog kan skære ned på skat forberedelse tiden og skaber et standardskema til brug i tilfælde af en revision. Ledger software kan være i stand til at generere rapporter og grænseflade med andre regnskabs programmer til at strømline finansielle optagelse.

Ligesom andre hovedbøger, indeholder skat hovedbog en række kolonner til oplysninger om transaktioner, og rækker til registrering af hver transaktion individuelt. Posterne kan notere dato, beløb og natur, sammen med andre relevante oplysninger, såsom en klassifikation at notere, hvor et fradrag ville gå på en selvangivelse. Information for en skat ledger kan trækkes fra kvitteringer og regninger direkte eller ud fra et software-program, hvor regnskabsmæssige oplysninger er gemt.

Software kan være særdeles nyttig for de finansielle poster. Nogle programmer vil kommunikere med en bank-konto til automatisk at trække transaktionsdata, og kan være i stand til at klassificere det så godt på grundlag af kategorier er tildelt ældre transaktioner. Oplysninger om skatter kan blive trukket ind i en separat afgift hovedbog og tilføjede op i periodiske rapporter. Disse kan liste fradrag, betalinger, og andre relevante oplysninger til hjælp for den skattepligtige eller en revisor.

Trykte hovedbøger er også tilgængelige. Det er tilrådeligt at afsætte en tid til at opdatere dem for at sikre oplysningerne bliver så aktuelle som muligt, og til at anvende et ensartet system til at indtaste oplysninger. Dette giver brugerne mulighed for hurtigt at skimme deres hovedbøger til at indsamle det nødvendige materiale, når de forbereder deres skatter. Skatteyderne kan beholde kopier sammen med andre registreringer til reference i tilfælde af spørgsmål eller problemer med selvangivelser.

Ud over at spore betalinger, fradrag, og andre oplysninger om personlige eller forretningsmæssige skatter, kan en skat ledger også bruges til at spore moms. Virksomheder er forpligtet til at indsamle moms i mange regioner og kan vedligeholde et separat hovedbog til at spore den, da dette kan blive meget kompliceret. Personale, der kan registrere transaktioner pålægges omsætningsafgift og den mængde indsamlede så de kan indsende dette sammen med den påkrævede dokumentation, når salget skattebetalinger forfalder. Dette kan reducere risikoen for mangler en betaling eller undlade at sende det korrekte beløb til staten.

Hvad er Muni lukkede fonde?
Hvad er en aktivitet formatforhold?
Hvad er en fælles konto?
Hvad er en skat salg?
Hvad er sikret gæld?
Hvad er et moderselskab?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle realkreditlån?
Hvad er en No-Limit Credit Card?
Hvordan vælger jeg den bedste forretning Cash Management System?
Hvordan udvikler jeg en Cost Management Plan?
Hvad er en sammenlignende Statement?

Leave a Reply

trade online