Hvad er en skat smuthul?

En afgift smuthul er en udnyttelse af en skattelovgivning, som kan reducere eller eliminere skat af filer. Ganske ofte den oprindelige formulering af en skat pause er brugt til at retfærdiggøre brugen af ​​en afgift smuthul. For flere år siden, for eksempel, var en betydelig skattelettelse, der tilbydes til små virksomheder, der investerede i SUV’er og andre store køretøjer til transport af flåder. Fordi skattelovgivningen er tilladt for 50% eget brug, kan ejere af små virksomheder opgradere deres egne private køretøjer til SUV’er og stadig modtage et skattefradrag. Dette er et eksempel på en skat smuthul – den oprindelige hensigt er ikke ulovligt, men definitionen kan udnyttes til personlig vinding.

Kun få lovgiverne nogensinde ville definere en skat kodeændring som en “skat smuthul ‘. Efter ændringerne er vedtaget, kan kyndige skattelov eksperter og skat advokater opdager fejl i ordlyden af ​​den nye lov. Nogle gange er et oplagt eller potentielt dyre Skattehullet er behørigt indberettet til lovgiverne og loven er omskrevet for at lukke loop. Andre gange Skattehullet kan eksistere i årevis, indtil en føderal tilsynsmand eller IRS agent opdager fejl eller udnyttelse.

Et af de tidligste Skattehullet situationer involverede de såkaldte “ægteskab straf. ‘ Når det kom til formue og indkomst akkumuleret i løbet af et finansår, par, der påstod gift status tider befundet sig betale mere skat end en ugifte par hævder den samme indkomst. For at undgå at betale ekstra skatter, visse par opdagede en skat smuthul. Definitionen af ​​civilstand kun ville gælde for den sidste dag, hvor registreringsansøgningen år. Hvis parret kunne få en hurtig juridisk skilsmisse i et fremmed land ved December 31, ville de blive betragtet single. Parret kunne derefter gifte sig igen lovligt i USA i løbet af det følgende år, og gentag processen.

En afgift smuthul er normalt betragtes som en mørk juridisk manøvre. Mange legitime forretningsmæssige og personlige fradrag er allerede veldefinerede i de eksisterende momskoder. Nogle enkeltpersoner og virksomheder kan føle sig godt tilpas hævder endnu mere fradrag baseret på tvetydigheden af ​​afgiften sprog. Hvis filer skat registreringer er udvalgt til en revision, kan alle disse fradrag blive draget i tvivl. På grund af denne årlige revision proces, sjældent fleste skattehuller overlever mere end et par år før nogle korrigerende lovgivningsmæssige foranstaltninger er truffet.

Hvad er de bedste måder til at kontrollere udgifterne?
Hvad er virkningerne af en stigning i pengemængden?
Hvad er en Merchant Category Code?
Hvordan jeg Estimate en lejlighed elregning?
Hvad er de bedste tips til håndtering af gæld samlere?
Hvad er de forskellige udgifter modeller?
Hvad er de bedste Frugal Gave Ideer?
Hvad er partner Buyout?
Hvordan vælger jeg den bedste Omfattende Bilforsikring?
Hvad er et Letter of Indemnity?
Hvad er effektiv Rente Amortisering?

Leave a Reply

trade online