Hvad er en skattepligtige løn base?

Den skattepligtige løn base anses generelt for at være den maksimale mængde af optjent løn eller løn, der kan vurderes med henblik på indsamling af Social Security skatter. Selv om det er muligt for bruttoløn optjent i en given periode at være identisk med de vurderede skattepligtige løn base, skal det forstås, at de to tal ikke automatisk altid er identiske. Aktuel skat lovgivning regulerer, hvordan den skattepligtige løn base relaterer til den samlede arbejdsindkomst for perioden citeres.

Generelt har medarbejderne ikke behøver at beskæftige sig med beregningen af ​​den skattepligtige løn base. Arbejdsgiverne normalt håndtere processen og trække det pågældende beløb fra den bruttoløn for hver lønperiode. Den fradragne beløb sendes til Internal Revenue Service, i henhold til gældende regler.

Det er dog vigtigt at bemærke, at medarbejderen i sidste ende er ansvarlig for rapportering og tilbageholdelse af skatter, herunder hvordan lønningerne er vurderet og afgifter trækkes fra bruttoindtjening. Dette betyder, at hvis arbejdsgiveren undlader at følge gældende regler i vurderingen af ​​indtjeningen og fastsættelsen af ​​de skattepligtige løn base korrekt, vil den ansatte stadig forventes at udgøre forskellen.

For mange situationer, er dette en omstridt punkt, da den skattepligtige løn base og bruttolønninger, vil beløbe sig til den samme figur. Men hvis medarbejderen optjener løn, der anses for at være overskydende lønninger, kan disse fratrækkes bruttoindtjening. For eksempel, at arbejdsgiveren hvis en medarbejder tjener $ 50.000,00 i bruttolønnen i perioden og vurderer, at $ 10,000.00 af dette tal korrekt, kan klassificeres som overskydende løn, kan arbejdsgiveren bestemme den skattepligtige løn base er $ 40.000,00 og tilbageholde Social Security skatter i overensstemmelse hermed.

Mens begrebet skattepligtige løn base gælder for Social Security skatter, er dette ikke tilfældet med andre former for beskatning. På disse ansøgninger, vil tilbageholdelse fokusere mere på bruttolønnen i perioden. Et godt eksempel på dette ville blive Medicare skatter, hvor der ikke er nogen form for cap involveret.

Hvad er et investeringsprojekt?
Hvad er et udskudt skatteaktiv?
Hvad er et mæglerfirma?
Hvad er en dag Trading Room?
Hvad er Aktuarmæssige Matematik?
Hvad er et finansielt aktiv?
Hvad er en høj-risiko Långiver?
Hvad skal jeg gøre ved en Mistet selvangivelse?
Hvad er en global ETF?
Hvad er en fleksibel Annuity?
Hvad er en Bank Trust afdeling?

Leave a Reply

trade online