Hvad er en skatterevision?

En afgift revision er en undersøgelse på baggrund af selvangivelser indgivet af en person eller virksomhed til en skat agentur. Ideen om en skatterevision normalt fremkalder en følelse af angst, selv i personer, der mener deres skattemæssige dokumenter er helt i orden. Selv om det er rigtigt, at en skatterevision kan kaldes på grund af nogle opfattes uregelmæssighed i en eller flere vender tilbage, er det også sandt, at en revision kan gøres blot som en del af en stikprøvekontrol.

De fleste regeringer rundt om i verden, omfatter et agentur, der har til opgave at overvåge processen med at skatteopkrævningen fra privatpersoner og virksomheder, der bor inden for retskredsen. For det meste, fokuserer den agenturet om at definere processerne med at beregne og betale skatter. Men de fleste skatte-agenturer også gennemgå selvangivelser rutinemæssigt som en del af processen for at rette mindre fejl, der kan være til stede på et givet afkast.

Som en del af revisionsprocessen, kan beskatte agenturer bruge et politik tilfældigt at udvælge nogle få afkast for revision. Når dette er tilfældet, er der normalt ikke nogen straffeforanstaltninger involveret foranstaltninger. Den skattepligtige blot medbringer kopier af den indleverede afkast for perioden nævnt, sammen med støtte dokumentation, og mødes med en repræsentant for den skat agentur. Hvis alle fradrag og indtjening kan understøttes med dokumentation, er sagen anses for afsluttet.

Der kan dog revisioner også udføres, hvis de skattemæssige agenturet finder grund til at tro fradrag er ikke tilladt, eller hvis der var et bevidst forsøg på at skjule arbejdsindkomst. Når dette er tilfældet, vil regeringen kræver ofte en skatterevision at rydde op og afvigelser. Hvis skatteyderen kan dokumentere, at den oprindelige afkast var fuldstændige og korrekte, så er alt godt. Hvis afgiften agenturet konstaterer, at et fradrag ikke er tilladt, er afkastet genberegnes og interesse sanktioner kan anvendes.

Mens en skatterevision normalt anses for at være rutine, har det fået ry for at være en meget nerve wracking proces for skatteyderne. Men mange statslige skat agenturer forsøg på at gøre processen af ​​skatterevision så behageligt som muligt for alle berørte parter.

Skulle jeg Walk Away fra et realkreditlån?
Hvad er Over-Diversificering?
Hvad er Capital Investment Banking?
Hvad er Unified Tax Credit?
Hvad er udstyr Rental Insurance?
Hvad er medicinsk Retirement?
Hvad er en samlekonto?
Hvad er de bedste tip til Oil Futures Trading?
Hvad er en Pension bekostning?
Hvad er en titel defekt?
Hvad er personlig rigdom?

Leave a Reply