Hvad er en skønsmæssig udgifter?

Diskretionære udgifter er en anden betegnelse for diskretionære omkostninger, som er en omkostning, som enten kan skæres ned eller skæres helt ud for at spare virksomheden penge. Nogle virksomheder fokuserer på diskretionære udgifter, når der er monetære problemer med en virksomhed, men andre virksomheder hele tiden lede efter måder at spare virksomheden penge, med det ultimative mål er at øge bundlinjen i virksomheden.

Selvom diskretionære udgifter ofte bruges i erhvervslivet indstillinger, kan det også henvise til omkostninger inden for en personlig husholdningsbudgettet. Disse er omkostninger, der ikke anses for basale leveomkostninger, som typisk er dem, der er forbundet med boliger, offentlige værker, tøj, transport og mad. I et personligt budget kan diskretionære udgifter omfatter underholdning, kabel-tv og indretning af hjemmet. Når stramning et budget, diskretionære udgifter typisk er de første, der skal skæres.

Når en virksomhed går igennem en skønsmæssig udgift omkostningsbesparelser proces, virksomheden starter med at skære ydelser eller de omkostninger, der ikke er nødvendige. Den centrale del af diskretionære udgifter skæring er ikke til at ændre driften af ​​virksomheden og dens evne til at tjene penge. Når en virksomhed er i omkostningerne skære-mode, er det typisk starter med at skære de frynsegoder på kontoret, eller at de ansatte har adgang til.

For eksempel er en af ​​de første diskretionære udgifter til at gå til sælgere af selskabet udgifterne eller omkostning konto. Nogle virksomheder begrænse mængden af ​​penge, som sælgerne er nødt til at bruge til at underholde kunder eller kundeemner. Andre virksomheder skære udgifterne konto helt. Hvilken mulighed virksomheden vælger afhængig af, hvor mange penge virksomheden har brug for at gemme.

En anden måde at se udgifterne omkostningerne er i et administreret omkostninger situation, hvor stedet for at give afdelinger og medarbejder carte blanche på udgifter, virksomheden nøje overvåger hvor mange penge den bruger. Ud over det beløb, virksomheden er udgifter, er det også betaler meget tæt øje med, hvad virksomheden bruger sine penge på.

Diskretionære udgifter foranstaltninger kan være kortvarig eller det kan være et langsigtet mål. Igen, det afhænger af målet om at skære omkostninger at starte. For eksempel kan virksomheden vælge at holde op med at smide en årlig fest for virksomheden. I stedet kan det gøre det muligt for afdelingerne at være vært for en lille ferie frokost.

En af de store diskretionære udgifter, virksomheder synes at skære første er reklame. Problemet med at skære i omkostningerne ved reklame eller eliminere omkostninger til reklame er, at reklame og fremme af virksomheden er bydende nødvendigt at øge salget. Dette er dog ikke stoppet virksomhederne at skære reklame omkostninger, når de er i de diskretionære udgifter mode.

Hvad er et automatisk udbetaling?
Hvad er en cash flow?
Hvad er NASDAQ?
Hvad laver en finansminister Do?
Hvad er en eventualforpligtelse?
Hvad er de bedste tip til Forex Margin Trading?
Hvad er fordele og ulemper til amortiseret lån?
Hvad er Prospect Theory?
Hvor effektive er monetære incitamenter?
Hvordan vælger jeg den bedste Microfinance Fund?
Hvad er amortisering af lån?

Leave a Reply

trade online