Hvad er en skyldner Skat salg?

I USA, er en kriminel skat salg en auktion, der normalt udføres af en statsamter for at inddrive ubetalte ejendomsskatter. Der er to typer af kriminelle skat salg: En skat pant salg og en skat gerning salg. En skat tilbageholdelsesret salg forpligter køberen til at betale de forfaldne skatter, til gengæld for, hvor hun får ret til at opkræve disse beløb, med tillæg af renter, fra ejendommens ejer. Hvis køberen ikke er tilbagebetalt inden for en bestemt periode, normalt fra et til to år, kan hun afskærme på ejendommen. A-skat gerning salg, på den anden side giver straks køberen titlen til den skat-kriminelle ejendom, selv om den oprindelige ejendommens ejer stadig har visse rettigheder til at tilbagebetale gæld og inddrive ejendommen.

De fleste amtslige aktiviteter i USA, såsom skoler, retshåndhævelse, brandsikring og vedligeholdelse af veje, er finansieret af skatter på ejendom ejere. Når disse afgifter ikke betales, er amtets evne til at betale for de tjenester, den yder beboerne alvorligt forringet. For at genvinde de tabte indtægter, et amt gennemfører en kriminel skat salg. Omkring halvdelen af ​​de stater i USA sørge for auktionen af ​​kriminelle skat tilbageholdsret, mens den anden halvdel, er de gerninger selv bortauktioneret. De regler, procedurer, krav og frister for sådant salg meget stærkt over hele landet, og potentielle tilbudsgivere bør rådføre sig med de relevante amterne før du placerer et bud.

Når ejendomsskatter bliver kriminelle, er en skat pant placeret på ejendommen, som kan fjernes når som helst ved betaling af skatter, bøder og skyldige renter. De fleste amter periodisk auktion enten tilbageholdsret, eller den underliggende egenskaber, oftest en gang om året. Før salget, vil de annoncere det i den juridiske del af de lokale aviser for en bestemt periode, normalt mindst fire sammenhængende uger. Disse annoncer Bemærk ejendommen adresser og beskrivelser, skatter og instruktioner for bud.

En afgift pant salg er hovedsagelig et lån fra køber til den kriminelle ejendommens ejer, fordi deltagerne indsende forseglede bud angiver den rente, de vil opkræve ejendommens ejer for forløsning. Der er mange forskellige måder at vinde en skat pant auktion, ifølge amtets egne regler og procedurer, men i alle tilfælde, må vinderen betale de kriminelle skat med det samme. Så den oprindelige ejer har et stykke tid kaldes afdragsfri periode – op til to år fra datoen for den skat, pant salg – til at indløse den ejendom ved at tilbagebetale de betalte skatter, plus renter. Køber kan indlede afskærmning sagen først efter afdragsfri periode er udløbet

og selv i afskærmningen ejendommens ejer kan overtage ejendommen.

Den oprindelige ejer holder besiddelse af ejendommen efter en skat pant salg og bevarer ansvaret for alle andre omkostninger, såsom realkreditlån og nytte betalinger. På noget tidspunkt i den afdragsfri periode, kan den oprindelige ejer indløse ejendommen og genvinde titlen. Hvis dette sker, at køberen ikke har mere krav på ejendommen. Hvis køberen af ​​en skat pant afskærme på en ejendom, er nogen pant eller andre hæftelser opløst, undtagen for tilbageholdsret pålagt af staten eller nationale regering. For at undgå dette, de fleste amerikanske realkreditinstitutter kræver generelt låntagere til at foretage de månedlige betalinger til en spærret konto, hvorfra ejendomsskatter er betalt med jævne mellemrum, i stedet for at lade dem betale skat selv og måske falde kriminelle.

Skat gerning salg er en anden type kriminelle skat salg. I stedet for bortauktionering en indløselig skat pant, er det egentlige skøde på en ejendom solgt, som måske eller måske ikke kan indløses, afhængigt af den tilstand, hvor auktionen finder sted. Salget gennemføres, når alle lienholders er blevet alarmeret, med den højestbydende vinder titlen til ejendommen. Når en tilbudsgiver vinder en skat gerning salg, er alle underordnede hæftelser såsom realkreditlån og mekanik ’tilbageholdsret opløst

kun statslige og føderale tilbageholdsret overleve en skat skøde salg.

Hvad er en golfturnering Fundraiser?
Hvad er et brand Audit?
Hvad er Franchises?
Hvad er en Capital udgifter?
Hvad er glas Insurance?
Hvordan laver jeg udbetalinger I en Endowment Politik?
Hvad er Life forsikringssvindel?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvordan skriver jeg en Investor Forslag?
Hvad er en Cost-plus-kontrakt?
Hvad er ekstraomkostninger?

Leave a Reply

trade online