Hvad er en Speciel garanti Deed?

Når det kommer til køb af fast ejendom, der er en række af forskellige typer af gerninger, der kan udbydes. En gerning er et juridisk dokument, der giver ejerskab. Der findes tre hovedtyper af gerninger: de quitclaim gerning, den almindelige garanti gerning, og den særlige garanti gerning. En særlig garanti gerning er en lovbestemt koncept, der giver ejerskab i fast ejendom med et begrænset antal forsikringer om sælgers ejerskab i den ejendom, der bringes ind.

Når du køber fast ejendom, er titlen ofte overføres med nogle garantier med hensyn til gyldigheden af ​​denne titel. Quitclaim gerninger give nogen garantier – som de formidler, hvad interesse sælgeren faktisk havde i ejendommen, uanset hvad der formidles, verbalt for eksempel, at køberen i salgsprocessen. Andre årsager til handling, som vildledning, kan være til rådighed for køberen, men den titel, der viderebringes vil simpelthen være, hvad ejeren rent faktisk havde på tidspunktet for salget.

En generel garanti gerning er normalt den ideelle type af skøde fra købers perspektiv. Den leveres med fem sædvanlige pagter for titel. Disse omfatter pagt seisin, pagten af ​​retten til at formidle, pagten mod hæftelser, den Pagt for stille nydelse, og den pagt garanti. En sjette pagt, den Pagt for yderligere forsikringer er normalt indgår i de generelle garanti gerninger, selvom det ikke betragtes som en sædvanlig Pagt for titel.

Mængden af ​​forsikringer af en særlig garanti gerning ligger i mellem sine quitclaim og generelle garanti alternativer. Af denne grund kan det også kaldes en begrænset garanti gerning. Begrebet særlige garanti gerninger er skabt loven, og derfor egenskaberne for denne type gerning kan variere blandt amerikanske stater. Hvilke særlige garanti gerninger omfatter kan også variere baseret på de særlige vilkår for en bestemt speciel garanti kontrakt.

Generelt særlige garanti gerninger kun beskytte køberen for fejl i titlen forårsaget af sælgeren. Disse typer af gerninger ikke forsikre køber at fejl i den titel, der blev forårsaget af tidligere ejere vil blive rettet. Med andre ord kun særlige garanti gerninger omfatter pagt seisin, pagten af ​​retten til at formidle, og den pagt, mod hæftelser forårsaget af sælgeren. De øvrige fire pagter for titlen indgår i de generelle garanti gerninger, samt eventuelle behæftelser forårsaget af andre end sælgeren, der normalt ikke indgår i særlige garanti gerninger.

Siden særlige garanti gerninger er begrænset i de forsikringer de giver, sælgere i disse transaktioner ikke er ansvarlige for at korrigere titel defekter eller synlige eller usynlige byrder, der var til stede, da sælgeren oprindeligt blev modtaget i ejendommen. Særlige garanti gerninger kan anvendes i et utal af omstændighederne, men de er mest almindeligt anvendte i ejendomshandler, hvor sælgeren ikke ejer eller besætte ejendom for en længere periode.

Hvad er tredjeparts ansvarsforsikring?
Hvad er et handelsselskab fortjeneste?
Hvordan beregner jeg et break-even punkt?
Hvad er Afledte instrumenter?
Hvad er et fiktivt beløb?
Hvordan starter jeg investere?
Hvad er en omsætningsafgift?
Hvad er internationale derivater?
Hvordan vælger jeg den bedste cash Management-konto?
Hvad er en 1099 formular?
Hvad er de bedste tips til Aktier Investment?

Leave a Reply

trade online