Hvad er en Standard Charge?

En standard-afgift er en form for gebyr eller en afgift, der er føjet til en kunde konto, når kunden har undladt at overholde de vilkår og betingelser for en juridisk bindende aftale med en anden part. Typisk er denne type beregning ikke anvendt, før visse begivenheder fandt i kontrakten er kommet til at passere og klienten anses for at være i misligholdelse af disse bestemmelser. Mens denne type gebyrer kan findes i en række forskellige typer kontrakter, er standard beregning mest almindeligt anvendt til specifikke situationer, der opstår i forbindelse med en lejekontrakt på et stykke af fast ejendom.

Det er vigtigt at bemærke, at en standard afgift rent faktisk kan repræsentere flere forskellige gebyrer og afgifter, der anvendes til en kunde konto efter, at klienten er skyldig i misligholdelse eller anden form for juridisk bindende aftale. Typisk vil denne samling af gebyrer omfatter gebyrer i forbindelse med forsøg på at tjenesteyderen skal hjælpe klienten med at få tilbage på sporet med ubesvarede betalinger eller andre faktorer, der har ført til kontraktbrud situation. Som standard afgift erstatter ikke andre typer af straffende afgifter og gebyrer, som er uden for rammerne af afgiften selv, men vurderes ud over de andre stand-alone gebyrer.

Et af de mere almindelige eksempler på, hvordan en standard afgift funktioner er at overveje en situation, hvis en lejer begynder at gå glip af betalinger på en lejekontrakt med en lejlighed eller lejebolig. Typisk vil udlejeren gøre en rimelig indsats for at arbejde med lejer til gradvist indhente på efterbetalinger, eventuelt udøver retten til at anvende en form for renter og bøder til balancen skyldige i restancer på lejers regning. Omfanget af disse bestræbelser vil blive styret af indholdet af leasingaftalen og eventuelle lokale love, der kan have til at gøre med udlejning af ejendommen og de processer, der er nødvendige for udsættelse. Hvis alle rimelige bestræbelser er lavet og lejer stadig undlader at betale beløb i restance, kan udlejeren erklærer lejer at være i standard og vurdere en standard afgift på en gæld på op til datoen for erklæringen.

Det faktiske beløb for en standard-afgift vil variere, afhængigt af lokale love og bestemmelser, der findes inden for leasingaftalen. I nogle jurisdiktioner er kravet, at afgiften skal angives i form af en flad eller fast rente. Til andre tider, kan standard opkræve en vis procentdel af beløbet af de restancer, men ikke få lov til at overstige et vist beløb. Afhængig af omstændighederne, at fastsætte størrelsen af ​​den standard afgift, kan denne yderligere vurdering være nok til at udligne i det mindste nogle af omkostningerne udlejere har i forbindelse med at have en klient juridisk smidt ud, eller giver ikke mere end et symbolsk beløb, som måske eller måske ikke i sidste ende blive indsamlet via et retssystem.

Hvad er en omsætningsafgift?
Hvad er en Afskærmning Order?
Hvad er en Fixed Income Trust?
Hvad er balance Billing?
Hvad er Kvantitative Trading?
Hvad er sølv Eagles?
Hvad er aktieoptioner?
Hvad er en udbetaling?
Hvad er Magnetic Ink Character Recognition?
Hvad er en direkte långiver Payday Loan?
Hvad er en Tilbagekøb aftalen?

Leave a Reply

trade online